Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Близнаци

Април
За представителите на знака Близнаци април е изпълнен с предизвикателства. Няма никакво съмнение, че сте повлияни от намерението и желанието си да се впуснете в поредната надпревара, която ще ви държи в добра кондиция и устрем. Препоръките са да се вслушвате по-често в сърцето си и да не пренебрегвате своето усещане за нещата. На моменти може да не ви достигнат силите, за това не се колебайте да търсите подкрепа сред онези, които преценявате, че могат да ви помогнат. Най-често това са семейството и близките ви. Както и до сега ще общувате с лекота и няма да страдате от липса на внимание. Препоръките са да не споделяте плановете и намеренията си преди да сте ги осъществили, не всички около вас са добронамерени. С упорство и труд ще постигате целите си, за това не се обезсърчавайте, ако нещата не станат от първия път. Втората половина на април е подходяща за сключване на договори за участие в съвместни проекти и тяхното финансиране. Каквито и развития да ви поднася съдбата ги приемайте спокойно, работете за духовното си израстване и не се изнервяйте, ако не срещате очакваното разбиране или отношение към вас. Под Слънцето има място за всички. Опитвайте се да постигате хармония в отношенията си и да се освобождавате от обземащия ви на моменти песимизъм. В здравословен план ще избегнете по-сериозни неразположения, ако не се задълбочавате върху притесненията и тревогите си, и се обграждате с позитивно мислещи хора. С интуицията си ще ги усетите, а от другите просто се дистанцирайте.

 

2019
За представителите на Близнаци 2019 ще премине под знака на промяната. Предстои ви да смените жилището, местоживеенето и местоработата, в бизнеса си ще имате успехи и добри доходи. Професионалната кариера ще се развива според амбициите и усилията ви да усвоявате новостите и да се утвърждавате като добри професионалисти, за което ще говори и признанието, на което ще се радвате. В личния ви живот също ще има раздвижване, ще бъдете обградени с нови хора, възможно е да смените партньора си, други ще срещнат своята отдавна търсена половинка. В социалната сфера ви очакват възходи, ако сте по-сдържани в емоциите и говорите само по същество. Това ще ви прави предпочитани партньори и в търговските дела, които ще се развиват успешно, особено с представители на чуждестранни компании и фирми. В тази връзка и пътуванията ви зад граница ще бъдат по-чести.
 Реалистичния ви поглед върху събитията ще ви направи по-ревностни ценители на всичко, което изразява за вас благополучието. Но най-искрено ще ви вълнуват любовта и щастието, които ще продължите да търсите и през 2019 година. Заради многото ви качества и успехи няма да липсват лицемери и откровени дразнители сред обкръжението ви, от които е добре да се дистанцирате, за да не тровят живота ви. По-често се вслушвайте в интуицията си и решавайте навреме възникналите здравословни проблеми.
 През 2019 година ще установите ползотворно сътрудничество с представители на знаците Телец, Везни, Скорпион и Водолей, някои от които ще се превърнат в основни партньори в делови, търговски, бизнес, политически, професионални и други ваши дела. Предвид темпераментната ви натура, ще има моменти, когато търпението ви ще е подложено на изпитание, но с дипломатичен подход ще постигате целите си.
 Февруари и ноември са успешни за вас, както в семейството, така и по отношение на финансите ви. Ще се радвате на внимание, уважение и популярност сред голям кръг от хора.
 Често с проявите си на независимост през 2019 година ще създавате впечатление на хора, отхвърлящи условности и авторитети. Но промяната ви в начина на мислене и поведение изисква от време на време да си правите обективни само оценки и да не се взимате прекалено на сериозно. Добре е да осъзнаете, че не рискувате нищо, ако се наложи да се откажете от нещо свое. Някои неща искат жертви.
 В работен план периодът януари – май е отличен за професионалното ви израстване и утвърждаване, ще имате възможности за избор и взимане на важни решения. Дава ви се голям шанс, от вас ще зависи да се възползвате и да повишите значително финансите си.
 Летните месеци са време, през което ще се наложи да правите избор, който ще повлияе на работата и кариерата ви. За някои това означава и ново начало, било със смяна на работното място или започване на свой бизнес. Важно е добре да сте обмислили решението си и в никакъв случай да не прибързвате.
 През оставащите четири месеца, от септември до края на годината, делата, финансите и отношенията ви ще са в пропорционална зависимост от направените от вас промени. Енергично и с хъс ще работите по проект, в който качествата ви ще бъдат забелязани и оценени, благодарение на което и доходите ви ще нараснат.
 Ако пред вас стои избор на професия и основно занимание през 2019 година, е препоръчително да се насочите на там, където може да задоволите търсенията си, да създавате и поддържате добри социални контакти, а мисълта ви да е ангажирана с работа в изискана и добра среда. Използвайте идеите си и чувството ви за справедливост и баланс, които ще ви носят добри възможности през годината.
 Умеете да работите добре в екип, посредничеството също ви се отдава, успявайки да мотивирате другите за градивна кауза или цел. Обръщайте внимание на условията и не експериментирайте със здравето си, за да не губите от поглед перспективата пред себе си.
 2019 година е успешна за професионалното ви развитие и финанси, лични и на семейството ви. Съдбата ви подкрепя и в рисковани начинания, стига да са добре обмислени. Не смесвайте партньорските взаимоотношения с финансовите, за да не ви измамят и да загубите. През годината се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
 Периодът април – май и след първата половина на октомври ви носи добри възможности за представяне и защита на проекти и конкурси.
 В здравословен план през 2019 година са възможни проблеми със стомаха, основна причина за които е стрес. Близостта на семейството ви дава сигурност и подкрепа, не се лишавайте от това.
 Спазвайте здравословен режим на хранене, не се лишавайте от нищо, но и не прекалявайте. И тук е важна силата на положителното мислене и емоции.
 През студените месеци се пазете от простуди, настинки, вируси, обръщайте внимание на заболявания на гърдите и дихателните пътища. При нужда се консултирайте със специалист и не допускайте влошаване на състоянието си. През пролетта и есента е възможно повишение на кръвното налягане и сърдечни проблеми на нервна почва.
 Ще се чувствате в отлично здраве и форма на духа с ежедневни разходки в приятна компания, с плуване, занимания с фитнес, слушане на приятна музика, танци и всичко, което ви доставя удоволствие.
 Пътуванията през 2019 година, независимо в страната или в чужбина, ще ви разнообразят, донесат наслада, приятни емоции и незабравими спомени.
 Многостранните ви интереси през 2019 година ще ви правят търсени и обичани събеседници. Занимания с изкуство, хоби, четене на книги, посещение на културни събития ще ви носят духовна наслада и помогнат да се отпуснете и да релаксирате, откъсвайки се макар и за кратко от делничните проблеми.
 На работното място, сред приятели и обкръжението си ще се чувствате уважавани и ценени, като експерти, културни и интелигентни личности. С вродената си любознателност и чар ще печелите приятели и съмишленици.
 Семейните представители на знака Близнаци през 2019 година да обърнат повече внимание на брака си и да не пренебрегват задълженията си, за да не съжаляват. Януари е период, през който е важно да изясните съмненията си и да сте по-малко критични към партньора ви, който също преживява труден период. Каквито и трудности да срещнете, не се поддавайте на желанието си за свобода, мисли за развод и раздяла, каквито могат да ви владеят в началото на февруари, през май и юли, и времето от октомври до декември. Преодолявайки кризата в брака си, ще стабилизирате връзката с партньора ви и ще останете доволни от избора си.
 За неженените 2019 година носи възможности за трайно обвързване и брак, но отново, ако това съвпада с желанието ви да създадете стабилна връзка и семейство. Важно е да сте честни пред себе си и да си отговорите дали може да съчетаете порива си за свобода и независимост с необходимостта да поемете отговорност. Това ще бъде и най-голямото предизвикателство за вас през годината.
 Подходящото време за романтична ваканция е между края на март и първата десетдневка на април, първата половина на май, края на юни до средата на юли, третата десетдневка на септември до началото на октомври и втората половина на декември.
 През 2019 година ще се радвате на много щастливи дни. Съдбата ви дава шанс сами да подреждате живота си и според приоритетите си да следвате целите си. Колебанията, несигурността и неувереността ви са нещата, които могат да ви провалят, а способността ви да се концентрирате е пътя ви към успеха.