Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Овен

Декември
Преодоляване на трудности и работа. Само чрез труда си ще успявате, за това е добре да разчитате преди всичко на себе си и по-малко да се доверявате на другите. Което съвсем не означава да бъдете мнителни, напротив. Общителността ви е важна не само за да поддържате нормални взаимоотношения, но и защото по поведението ви често ще съдят за вас и от него ще зависят перспективите ви. Ако сте намръщени и готови всеки момент да изразите недоволството си от ситуацията, хората и късмета си, не разчитайте на нищо позитивно. Съдбата ви е във ваши ръце и от вас зависи да постигнете това, което желаете, което значи да станете активни и целенасочени, да не се разпилявате в много посоки и с последователни действия да преследвате целите си. Препоръките са да не предприемате нови начинания, като се погрижите да приключите навреме започнатото. Силно изразената ви чувствителност през декември може да се превърне в причина за множество скандали и раздели. Но всяко зло за добро, ще прозрете с кого е добре да продължите напред и с кого да се разделите. Това като краен резултат, но душевната болка ще ви измъчва дълго. Вникнете в нещата и не допускайте чрез страданието да откривате очевидните истини, извървявайки дълъг и трънлив път. Справите ли се с трудностите, ще спечелите уважението на онези, които могат да оценят интелекта, работата и постиженията ви. Възползвайте се от даденостите и свършете навреме планираните си задачи, за да не пренесете товара им в идващата 2018 година. Мислете с добро за всички и не допускайте крайности в отношенията си, за да посрещнете Новата 2018 година в добро здраве и разположение на духа.

 

 

 

Годишен хороскоп
2017
Промените, които предстоят през 2017 година ще поставят много от вас пред изпитания, но не бързайте да се притеснявате. Често ще живеете с усещането, че присъствате на две места едновременно: там, където сте и на мястото, на което бихте желали да бъдете. Интересно усещане, като се има предвид сериозността, с която се отнасяте към настоящето. Но желанието ви да го промените, в случай, че не се чувствате удовлетворени, ще ви дава сили да работите с повече упорство в защита на интересите и мечтите си. И за отбелязване е, че ще ги постигате, защото всичко ще бъде по възможностите ви. Осланяйте се на творческата си и изобретателна мисъл, осигурете предимство на неизброимите си качества и таланти, благодарение на тях ще стъпите на стълбичката на победителите през 2017 година. Казаното до тук съвсем не изключва трудности и проблеми, каквито и до сега сте имали. Нещо повече, бъдете подготвени за изобилие от такива, но те се забравят, когато минете с победен ход и оберете овациите на публиката. А тя най-общо казано са вашите близки, колеги, партньори, приятели и всички онези, с които животът ви среща. Благодарение на находчивостта си и показани реални резултати, ще имате предложения за издигане не само на работното място, но и в обществото. Политическите ви амбиции и цели също ще намерят реализацията си. Не позволявайте всичко това да промени живота ви и отношението ви към ценностите, в които убедено вярвате.
  Колебливостта ви на моменти ще подсилва необходимостта ви от по-убедителни аргументи и приспособяване към реалността, предвид на това, че тя, реалността ще поставя пред вас много нови изисквания, с които и да не искате да се съобразявате, ще бъдете принудени. Но, като се има предвид, че сте измежду най-напредналите по отношение на технически и технологични новости, то вероятността да се загубите по пътя, оставайки лишени от информация, е малко вероятно. Прозорливостта, с която подхождате към промените и обективната ви оценка за случващото се ще ви помогнат да бъдете най-често на точното място и време, което ви гарантира повече приспособимост и елегантно решаване на проблемите ви.
  Ако установите нечие не добронамерено отношение и поведение към себе си, не унивайте. На първо място вдигнете глава, защото във ваше лице виждат достоен съперник, което трябва да ви радва и бъдете сигурни, че няма да сте сами в битката ви. Ще имате подкрепата на високопоставени хора, оценили качествата и перспективността на идеите ви. Със същото настроение подхождайте и при търсене на работа, в случай, че се окажете сред армията на безработните. Аргументирано изложете виждането си за своето място, без да се притеснявате да говорите за знанията и подготовката си, те са вашето оръжие. Но никога не забравяйте, че компромисите са част от работата и живота, като цяло, за това не се колебайте да ги прилагате, показвайки широко скроената си природа. В много отношения те ще са вашия спасителен пояс, касаещ не само отношенията ви на работното място, но и сред близките ви хора.
  В емоционален план бъдете открити и не крийте чувствата си, каквито и да са те, ще ви бъде по-лесно, ако говорите открито за тях. Само така ще избегнете крайности на духа и ще бъдете готови за духовна работа и усъвършенстване, към каквито много от вас се стремят, освен, че ще познаете и изпитате в дълбочина хубавите моменти, с които Съдбата ви дарява през 2017 година.
  Като не се противите на промените, а ги следвате с разум и отдаденост, ще бъдете възнаградени с добро здраве, повишаващо се благосъстояние и работа, каквото ви е по сърце. В професионален план ще започнете годината с нови решения в професията и занимания, носещи ви удовлетворение, но някак с по-забързано темпо. Разбира се, това ще е съпроводено с много работа, чести терзания и не на последно място с конфликти, които ще преодолявате. Забавяйки темпото след май, ще търсите нови възможности за изява на уменията си, което може да се изрази в промяна на дейността, на екипа и на партньорите ви. Бъдете коректни в отношенията си, но и не допускайте, заради добронамереността си към околните да затънете в чужди проблеми. Подходяща смяна на работното място е възможно през периода май – юли. Ако сте предприемчиви и рискувате смело, но разумно, ще се поздравите с очакваните резултати. Ще имате успехи в бизнеса си през септември, с изгодно сключени договори и финансови сделки. През октомври също ви очакват финансови реализации и постигнат професионален просперитет, разбира се, ако сте на своето място и работите упорито, без да изпадате в самозаблуди и да губите куража си, когато работата зацикли. Добре ще ви се отдава работата в екип, за това толерирайте всяка интересна идея на колегите си, възможно е тя да ви донесе печалба. И отново верни на природата си, най-често ще се изживявате в ролята на ръководители, отколкото на изпълнители. Ще бъде чудесно, ако реалността ви го позволява, но и обратното не е „края на света.” Във всички случаи е важно да сте убедени в правилността и необходимостта от това, което правите, за да ви дава то сили и вдъхновение.
  По отношение на финансите ви през 2017 година ще имате върхове и спадове, но във всички случаи няма да страдате от осезаема липса на средства, както за себе си, така и за семейството, за бизнеса и за развлеченията ви. Ще можете да си позволите пътувания, курорти, екскурзии и всичко останало, но разбира се, в разумни граници на харчене. Добре обмислените ви вложения ще ви носят дивиденти, не подценявайте и пестеливостта, което съвсем не означава да бъдете „стиснати”. Годината е силна за занимаващите се професионално с финанси, като банкери, борсови и застрахователни агенти, икономисти и счетоводители. Първата половина на периода ще имате успехи във финансовите операции, за разлика от втората, когато е препоръчително да избягвате спекулации и измами. Не давайте пари на заем, защото трудно ще си ги получите обратно. Подходящо време за теглене на кредити са втората половина на март, началото на май, през август и октомври, до средата на ноември и в края на декември.
  Здравословните проблеми през 2017 година ще ви вълнуват не по-малко от финансовите, а за някои те ще са основни. Безспорно ще се чувствате по-работоспособни, ведри и здрави, ако живеете и работите в по-здравословна среда, осигурите си повече движение, спорт и чист въздух. Зъбите са сред основната ви грижа, като не бива да пренебрегвате и заниманията с йога, която ще облекчи гръбначните болки и подобри състоянието ви. Не си позволявайте да изпадате в депресия, ще преборите стреса със спорт и повече срещи с приятели, а и като се погрижите да приведете в отлична форма визията си. Диетите за прочистване на организма ще ви помогнат да се освободите от натрупаните токсини и в същото време да „стопите” излишните килограми.
  По отношение на интимния ви и семеен живот е препоръчително да смекчите тона в отношенията с партньора си и не поставяте прекалено много изисквания към него, за да живеете по-спокойно и необременени от конфликти. Особено внимание обърнете на това през втората половина на март, началото на април и първата половина на септември, за да избегнете сериозни сблъсъци помежду си. За това пък ще се радвате на безоблачно щастие през януари, февруари, май, юли и ноември. Във всички случаи не допускайте поради страх или криворазбрано чувство за свобода да провалите това, което имате, защото трудно ще постигнете спокойствие или намерите щастие, изгубвайки питомното в преследване на дивото. За необвързаните 2017 година е една щастлива година, през която ще имат шанс да срещнат своята половинка. Съчетавайки нуждите с даденостите, означава да постигнете пълна хармония със себе си, което всъщност е и целта ви, а и късметът ви ще е по-често изразителен, което ви обещава една интересна година.