Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Риби

Януари
Новите начинания и проекти през януари ще бъдат успешни, макар и съпроводени със съмнения и нужда да се доказвате. Последното изобщо няма да е необходимо, но ще бъде провокирано от „доброжелатели”, целящи да ви откажат от пътя. Вярвайте в себе си, имате знания, опит и решителност да довеждате делата си до край. Стремете се към пълноценна изява на добрите страни на характера си и не позволявайте на средата, в която живеете и работите да ви обсеби до степен, че да забравите за себе си. Всички около вас ще се стремят на всяка цена да им е добре, разбира се за ваша сметка. И колкото и да сте великодушни, трудоспособни и амбициозни, и вие сте хора, които имат граници на търпение и физическа издръжливост. По-често се вслушвайте в гласа на сърцето си, в желанията и всичко, което е важно за вас, освен професионалната ви заетост и грижите по семейството. Пътешествията ще са част от мечтани реализации за някои от вас, други ще мислят за подновяване на гардероба, прическата и визията си като цяло. Ще сте харесвани и ще събирате много погледи върху себе си, но не се главозамайвайте. Ако сте семейни, не стигайте до крайности във флирта, независимо, че ще ви бъде приятно. По свои причини, често неоснователни, настроението ви ще се мени и на околните ще им бъде трудно да предугаждат желанията и мислите ви. За всички ще е по-добре, ако сте открити и не таите в себе си болката, от това ще ви стане по-леко на душата, ще срещнете разбиране и подкрепа. По отношение на професионалната ви заетост е възможна промяна на съществуващото положение, най-често инициирана от самите вас. Сигурно е, че преди да сте взели окончателното си решение ще претеглите плюсовете и минусите на новото поприще.Заради склонността ви да се претоварвате с работа е възможно да стигнете до физическо изтощение, особено през периода от 14 до 16 януари. Грижете се по-добре за себе си и проектирайте в мислите си само положителни развития.

 

2018
2018 година ще бъде година на успехи и преодоляване на трудности, които ще се превърнат в своеобразен урок за родените под знака на Риби. Ще имате възможности за нови и интересни начинания, в които да разкриете повече от богатия си потенциал и душевност, но е препоръчително да пристъпите към реализацията им от март, за да не се окажете в плен на емоциите си през януари и февруари, когато чувствителността ви ще бъде най-силна. Прозорливостта и напредничавото ви мислене може да ви създава и проблеми на моменти, не съумявайки да се вместите в общоприетите стереотипи за поведение, което ще поражда нови причини и следствия, ако реагирате прибързано, емоционално или съзнателно демонстрирате своето пренебрежение към установените норми и правила. В семейните отношения и най-вече с децата също са възможни конфликти, породени от стремежа ви да властвате, да ги контролирате и да поправяте родителски грешки в неподходящия период от тяхното развитие. Често в живота ви проверките дали сте научили уроците от миналото ще бъдат изборите ви в драматични ситуации, изпитания с пари, власт, богатство, бедност и самота. Ще развържете много кармични възли, ако потърсите подкрепа във вярата и се опитате да разчетете правилно знаците на своето подсъзнание, посланията на Съдбата и се доверите на усета ви за добро и зло. Не бива да се поддавате на стреса и депресията през януари и февруари, въпреки трудностите, защото успехите ще ви съпътстват по-често, отколкото предполагате. Положителните емоции и развития ще ви стимулират да правите нещата все по-добре, с изискването да не прибързвате в нищо. Обмисляйте в детайли приказките и действията си, особено, ако се впускате в непозната за вас сфера. Може би най-важното за вас в началото на годината е да положите достатъчно усилия, за да стабилизирате постигнатото и така да подреждате приоритетите си, че да не носите товара на миналото си. Освободете се от ненужното, което ви пречи и създава препятствия пред вас, включително с мисли, намерения, обстоятелства, планове и хора. През 2018 не е препоръчително да се захващате с дейности, в които сега прохождате, въпреки, че годината ще ви носи отлични възможности за професионално обучение, преквалификация и други форми, обогатяващи ви с нови знания и умения. Умението ви да се изразявате точно, коректно и да достигате с идеите си до сърцата и умовете на много хора ви прави отлични застъпници и изразители на обществената воля, което на някои от вас ще осигури място сред новите народни избраници след парламентарните избори през юли 2018 година. Осъзнаете ли собствените си грешки и допуснати пропуски, смирите ли се и работите, за да ги отстраните, с основание може да очаквате бъдещи успехи и материална стабилност през 2018 година.
  В семейството може да разчитате на подкрепата на близките си, но ще бъдете по-спокойни и сигурни в резултатите си, ако се доверявате най-вече на своя труд, воля, знания, опит и сърцатост. Ако изразявате недоволството си от някого или нещо, не го превръщайте в проблем на обкръжението ви, за да не отегчите аудиторията и в частност брачния ви партньор. Контролирайте емоциите си и не хранете прекалени очаквания към никого, за да си спестите разочарования и да избегнете раздели. Несемейните имат шанс да се задомят, стига да имат подходящ партньор до себе си и разбира се, да го желаят. Ще реализирате своите творчески способности, като използвате своята фантазия, интуиция и таланти, като се научите да правите избор и да прощавате, без страх от провал или критики. Нерешените конфликти на духовно ниво се изразяват в алергии, проблеми с кръвното налягане, сърдечни неразположения, проблеми с жлъчката и черния дроб, пристрастяване към цигари, алкохол и наркотични вещества, успокоителни лекарства, проблеми с костите и ставите. Доверявайте се на своята интуиция, която ще ви подскаже правилната посока, прощавайте си страховете, грешките, слабостите и неуспехите, преодолявайки ги с любов. Хармонията ви дава сила да вървите напред. Прошката ви дава надежда и любов, за да постигате душевно и физическо здраве. Професионалните ви успехи през 2018 година ще са сред най-силните ви изяви, чиито значими проявления ще бъдат през януари, февруари, юни, юли, септември и октомври, независимо от предмета на дейност, с който се занимавате. И отново важно и непроменено условие е към всичко да подхождате премерено, с такт и търпение, особено през март и декември. Задграничните пътувания, направени през април и ноември ще са интересни и ползотворни за новите ви контакти и партньорства.
  Професионалните ви ангажименти през 2018 година ще са сред най-важните за вас, на които ще посветите голяма част от времето, знанията и опита си. Проявеното ви търпение, тактично и коректно поведение на работното място ще ви носи предимства, от които ще печелите. В случай, че сте започнали годината без работа, направете повече усилия, за да намерите мястото си през януари и февруари, защото рискувате да останете за дълго без основни доходи. Занимаващите се със свой бизнес ще имат успешни начинания през януари, април, юни, юли, септември и ноември. През 2018 година е наложително да си направите обективна преценка на извървения през последните девет години път на професионално развитие, да стабилизирате постигнатото, да атакувате и превземате нови върхове. Може да смените едно работно място с друго, но само ако сте убедени в предимствата на новото, за които трябва да направите и собствено проучване.
  В здравословен план 2018 година няма да ви създава нерешими проблеми, ако намерите баланса между работа и почивка. Психически спокойни и уравновесени, ще намирате верните решения, както за себе си, така и за онези, които търсят съветите ви. Ще бъде по силите ви е да се справите с всичко, което предвиждате, ако си наложите умереност във всичко. Вземете мерки през март, май, юли и ноември, за да не се стигне до срив на имунитета, избягвайте алкохола, особено през март и декември. В менюто си заложете на повече естествени продукти, каквито за съжаление не изобилстват на пазара. 
  Ако сте несемейни и желаете да сключите брак, 2018 година е измежду най-подходящите за целта и най-вече през януари, май, септември и ноември. Направените запознанства през август няма да се превърнат в стабилна връзка, ще бъде тягостна и ще ви струва време, докато окончателно я приключите, както и направените запознанства през март и декември. За сметка на това, срещите ви през февруари, май, октомври и ноември ще са наситени с романтика и с възможност да откриете своята любов. Ако сте семейно обвързани, изневерите не са желателни, особено през август, защото ще водят до раздяла и развод. А това освен на финансите ще се отрази крайно нежелателно на психиката и здравето ви. През август ще се чувствате от една страна свръх емоционални, от друга преуморени от работа и напрежение, за това е добре от сега да планирате месеца за семейната си почивка. Споделените вълнения в семейството ще помагат да решавате съвместно възникналите проблеми, да проявявате и срещате разбиране, да давате и получавате любов и не на последно място, да постигате мечтите си.