Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Телец

Декември
За много от вас декември ще бъде месец на промени, за които сте работили и няма да останете недоволни. Устремеността ви към постигане на целите ще бъде съпътствана от особени проявления, сред които ще се забелязва известно отдръпване от обкръжението ви. Без да се чувствате длъжни да давате някому обяснения, ще работите върху изпълнението на всичко, което планирате. Трудности и пречки от различен характер ще ви създават напрежение и стрес, което за съжаление ще се отразява и на отношенията ви с околния свят, но най-вече в семейството. Често ще се налага да работите до късно, очакват ви много задачи, от чието приключване в голяма степен ще зависят финансите ви. Като организирани и отговорни хора не бихте допуснали да се провалите и независимо от цената, ще се справите. Търсещите работа ще имат възможности и предложения, които следва добре да обмислят. Емоциите в семейството и в личния ви живот през декември няма да са никак малко, а романтичните флиртове още повече. Ако сте необвързани месецът е отлична възможност да се насладите на безкрайни купони и тържества, давайки воля на усещането си за свобода. По друг начин ще стоят нещата за представителите на знака, които имат семейство и деца. Не стигайте до изневери, защото сами ще се вкарате в капан, и още по-лошо. Нещата може да стигнат до раздяла и развод, които няма да направят живота ви по-хубав, независимо от свободата, която определяте като приоритетна за вас. Решите ли за себе си този въпрос, ще има какво да ви радва и прави щастливи. По отношение на партньорските и колегиални взаимоотношения бъдете коректни и спазвайте поетите ангажименти, за да не загубите доверието в себе си и да не си спечелите врагове. Препоръчително е през декември да не се захващате с нови начинания и да разпределяте разумно средствата си, като отложите инвестициите за следващата година. Празниците ще засилят у вас желание за пътувания, почивка и развлечения, каквито са възможни, ако сте спокойни и в добра психическа и физическа форма. Посрещнете Новата 2018 година в хубаво настроение и сред хората, които обичате.
 

 

 

Годишен хороскоп

2017
Очертаващата се за вас прогноза за 2017 година е благоприятна. Съдбата ще ви закриля и в повечето от случаите ще оставате доволни от свършеното, както в материален, така и в личен план. Сред важните препоръки е да сте съсредоточени върху това, което правите и се възползвате максимално от даденостите, благодарение на които възходът ви ще е реален. Направите ли го, ще успеете да се противопоставите на трудностите, които ще са ваши постоянни спътници през 2017 година.
  За много от представителите на знака семейните връзки, отношения, грижи и създаване на нов дом ще са сред основните приоритети през 2017 година. Не крия, че ще има моменти, когато общото ви бъдеще с партньора ще бъде поставено под въпрос, вината за което ще е основно ваша. Честите конфликти ще изнервят обстановката поради прекалената ви самовлюбеност и желание за надмощие. Това са неща, върху които трябва да работите сериозно, ако искате за спасите брака си, обратното ще ви обрече на повече душевни и физически страдания.
  В професионален план, благодарение на пословичното ви упорство и стремеж към развитие ще успявате да извоювате желаните позиции, но е добре отново да се замислите за цената, която би ви струвало това. Планирайте така делата си, че да не пренебрегвате нищо важно, и най-вече семейството си. Забележителни финансови успехи ще имате в края на пролетта и лятото, това е периода, в който ще можете в пълнота да осъществите целите си. През втората половина на годината в бизнеса си ще се съсредоточите върху търговията и продажбите. Септември е подходящ за борсови спекулации, но бъдете пестеливи на обещания и не давайте пари назаем, особено на хора, от които трудно може да си ги върнете обратно. Обичта към парите и придобивките са най-големият ви стимул, благодарение на който ще се стремите да ги множите, но тази ваша любов може и да ви провали.
  Отговорностите ви непрекъснато ще растат, било у дома, на работното място или във материален план. Последното ще ви предложи не едно и две изкушения, особено, ако управлявате много и чужди пари, за това е важно да сте честни и лоялни, коректни и обективни, в което не се съмнявам. Развитията при вас ще са такива, че ще ви позволят да имате реален поглед върху тях, а като прибавим и прозорливото ви мислене, нещата ще добият правилната си форма. Ще дадете много от енергията си на кариерата и бизнеса си, благодарение на което материалното ви състояние ще нарасне и позволи да смените жилището си, да пътувате по света, било служебно или за развлечения, но във всички случаи ще се чувствате добре. Несемейните ще имат щастлива година, срещайки своя бъдещ партньор, което за някои означава и брак. Появата на нов член в семейството ще ви направи щастливи родители. Тези хубави за вас развития безспорно ще ви радват, но и ще ограничават в известна степен свободата, на която сте свикнали, заради многото ви нови отговорности. Изживяването ви ще е меко казано съпроводено с кризи, чиито изход е само във вашите ръце.
  Интересите ви ще са в много посоки и липсата на свободно време ще ви кара по-внимателно да се обвързвате с нови неща и дейности, осигурявайки си време за развлечения, пътувания и любими занимания. Едно е сигурно, по никакъв начин не бихте се лишили от общуването с приятели, от спортните си занимания, от хобито и от екскурзиите. Бъдете внимателни по време на път и не си позволявайте да шофирате, приели алкохол, защото съществува риск от катастрофи и злополуки.
  Животът и трудностите ще ви подтикват към размисъл и все по-осъзнато ще разбирате за нуждата ви от промяна, но такава, която би ви направила по-адаптивни към новите условия. При цялата ви интелигентност, има какво още да научите за себе си и определите своето място в изследваната от вас действителност. Себеизявите ви ще са важна част от проявленията ви и осъзнаете ли по-добре себе си, с радост ще приемате живота такъв, какъвто е, без да се опитвате да променяте другите.
  Много хора ще играят важна роля в живота ви през 2017 година, сред които са представители на знаците Козирог, Рак и Дева. С благотворното им въздействие и подкрепата ще реализирате сделки и повдигате духа си, ще растете в кариерата си и ще създавате успешни партньорства с подходящите хора.
  Разбира се, няма да липсват и изненади през 2017 година, добри и не толкова. От вас зависи да сте адекватни и следвате логиката на събитията, без да изпадате в криза на духа и не позволявате на стреса да определя действията ви.
  Стремете се да сте ясни и точни. Както и до сега, тактичността е важна част от мисленето и поведението ви, за това си давайте сметка пред кого и какво говорите, и не допускайте заради вас да страдат невинни хора, или да се създават противоречия и конфликти.
  В работен план ще бъдете неудържими и с дипломация, освен с труд и воля, ще превръщате загубите в свои победи. Това най-осезаемо ще се прояви през първата половина на годината, отключвайки неподозирани запаси от енергия и творчески ентусиазъм. Ще имате трудности, докато вземете решение, натам пътя ви става ясен и крайният резултат ще е налице. Ще рискувате, но обмислено, за това и победите ви ще са предсказуеми. Не така ще стоят нещата през втората половина на годината, когато ще работите с по-забавено темпо, делата ви ще се развиват по-бавно и спокойно, и за съжаление част от проектите ви може да се осуетят. Не губете кураж, а направете равносметка, починете си и се ориентирайте по-добре в обстановката.
  Като изявени водачи и лидери, ще оставите следа в политиката и във властта, където възможностите ви за изяви ще бъдат силни и ще имате своите последователи. Възползвайте се от положението си, но не за да реализирате користни цели, а за да направите живота на другите по-спокоен и добър. Ако почтеността ви стои над всичко, няма как да остане незабелязана и ще ви носи уважение и популярност. Намирайте баланса във всичко: в работа, в удоволствия, в харчене и в даване, за да избегнете крайностите, стреса и депресиите, които дебнат отвсякъде. Като цяло ще имате успехи в дейности, свързани с търговия, управление, политика, връзки с обществеността, реклама, в занимания, изискващи творчество и преподаване. Съпътстващите ви трудности ще са най-осезаеми в периода около средата на март, в края на май, втората половина на юли, началото на октомври и втората половина на ноември. Това налага да сте особено внимателни в контактите си при договаряния и сделки.
  В здравословно отношение е добре да обърнете повече внимание на стомаха, храносмилателната система, черния дроб и червата. През зимните месеци, част от лятото и до края на октомври не пренебрегвайте появилите се болестни симптоми, за да не се усложнят. Възможно е заради напрежение и стрес, особено през юни, юли и декември да промените плановете си, и ако това се случи, не съжалявайте, защото здравето е най-важно. Амбициозни сте и стремежът ви да сте водещи се отразя на психическото ви и физическо състояние. Щадете нервите и сърцето, и по-често си давайте почивка. Годината е подходяща за отказване от вредни навици, като цигари и алкохол. Приемайте повече течности, под формата на вода, билкови чайове, витамини и имуностимулатори, като не пропускате и да спортувате.
  2017 година ще бъде сложна и трудна по отношение на вашия интимен живот. Често ще се чувствате объркани в чувствата си, и ако сте семейни е добре да си направите преоценка на живота и отношенията ви с партньора. Таите много страхове в себе си и е време да си изясните нещата, така е честно и по отношение на партньора ви, защото търпението му не е безгранично. Около април ще има развития, които ще натежат везните в една или друга посока, но ролята ви в тях безспорно ще бъде най-важна. Объркаността ви отново ще се прояви в края на юни. Лятото няма да ви предложи особено вълнуващи любовни изживявания, в случай, че очаквате такива, което обаче ще ви помогне да решите някои свои психологически проблеми, а това е най-важно. Напрежението се отразява на семейните ви отношения, а особено през септември и октомври то може да ескалира. Съумейте да се овладеете, достатъчно разумни сте да прецените, че не си струва да загубите градено с години, заради мимолетно изживяване и нерви, с които може да се справите. В нападките си бъдете аргументирани, обратното ще натежи везните в полза на другата страна.
  Ако сте необвързани самотата често ще ви се услажда, спестявайки ви приказки, нерви и страхове. В същото време е добре да размишлявате над това и да потърсите отговорите в себе си. Може би има неща, които не бихте желали да се казват на глас, някакви тайни или други случили се в миналото събития ви пречат да се развивате занапред. Във всички случаи откритостта в отношенията ще ви спести последващи неудобства, конфликти и душевни страдания.
  Живейте освободени от тревожни мисли и прогнози, като цяло 2017 година ще бъде удачна за вас, Съдбата ще ви дари с повече късмет и оптимизъм, от които ще се чувствате комфортно и ще се радвате на живота.