Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Преодоляване стреса на работното място

СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА ДА ВИ БОЛИ ГЛАВА, БЕЗ ПРИЧИНА!!!

Кариерата е важен аспект от живота . Тя обхваща много неща ( и не бива да включва някои ), включително вашето самочувствие , начина , по който възприемате другите , и вашата сигурност. Човек не може да се представя добре, когато е ядосан. Изпробвайте това заклинание, за да проясните мислите си.
Материали : Босилек ; лютив червен пипер ; черен пипер ; ангелика; механична химикалка с пълнител .
Указания : Смесете подправките . Счукайте ги на фин прах . Извадете пълнителя на химикалката . Напълнете я с праха . Заредете я да ви помогне да превъзмогнете гнева и я носете с вас.
Практически съвет
Нормално е от време на време да се ядосвате . Неслучайно имаме емоции( главно като средство за освобождаване от стреса ). В живота ми е имало случаи да съм толкова ядосан , че не правех магия , а се оттеглях и изчаквах да ми премине , защото в противен случай виновникът най – вероятно щеше да се озове в моргата . Естествено е да изпадаме в дива ярост – това е част от човешката природа .


С възрастта ( надявам се ) ние съзряваме и нещата , които са ни разстройвали и ядосвали в юношеството и младостта ни , престават да ни въздействат по същия начин . Една магическа група в Аризона учи последователите си да изчакат седем дни, преди да направят магия , ако ситуацията ги е вбесила , за да имат време да обмислят трезво нещата . Това е добро правило и аз самият съм го спазвал неведнъж. То обаче не означава , че трябва да сте безчувствен айсберг , нито ако сте в беда. Запретнете ръкави и направете каквото е нужно ( като предварително сте обмислили рационално ) и помнете , че вашата цел е да отблъснете негативността и да поискате справедливост , насочена от енергията на Духа .