Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Топ гадателят Марчело

Топ гадателят Марчело:
Планинският кристал е мощен защитник за всеки

Необработеният планински кристал е силно защитно средство, разказва топ гадателят Марчело. Той е категоричен, че обработката намалява голяма част от свойствата му. Едни от най-модерните в последно време кристали Сваровски се оказаха освен стилен аксесоар и невероятно силни талисмани срещу магии, уроки, лоши очи, завист.
Марчело е противник на схващането, че камъните на нашите бижута трябва да се избират според законите на астрологията. „Нека хората да избират бижутата си не според тяхната зодия, а според това, което им харесва. Дали ще бъде да кажем океански яспис, планински кристал, авантюрин, няма значение. Аз например зная един страхотен сайт – Събота.сом и си купих от него няколко разкошни бижута, които ще подаря на мои много близки хора и изобщо не съм се ръководил от зодиите им. Зная, че тези бижута не са случайни. Защото се израбатват ръчно, от специалисти. Като човек, който познава силата на енергиите, ще ви кажа, че е много важно бижуто да не е пипано от друг, освен от майстора, който го е направил. А знам, че това е правило, което се спазва от много малко търговци. За щастие, то е закон за екипа на Събота.сом. Бижутата ви не минават през ръцете на отговорници, складови работници, продавачи и кого ли още не. Казвам това, защото всеки, докоснал се до накитите ви, преди да стигнат до вас, оставя своя енергиен отпечатък.“
В тежките времена на криза всеки от нас бързо остава без пари. Ето какво ни съветва да направим специалиста, за да си спечелим още. „Аз подарявам на хората, които идват при мен една много силна комбинация. Давам им да носят със себе си торбичка с планински кристал, тигрово око и розов кварц. Тук важно е тигровото око, което ще накара колегите ни и шефовете ни да ни уважават повече и ще станем ценни кадри за работодателите. Понякога обаче давам на клиентите си и друга комбинация. Тя е от планински кристал, розов кварц и авантюрин. Защо я давам? В днешно време много хора работят и връзката им остава на заден план. Това съчетание ще балансира любовта, но ще можем и да печелим пари.“.