Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Талисмани

За да имат своето магическо действие талисманите трябва да бъдат заредени.Талисманите се различават от амулетите ! Амулетът защитава от лоши погледи и носи щастие, а талисманът е пряко свързан с вашата индивидуалност.
Не е тайна, че амулетите и талисманите притежават магически свойства, за да служат вярно на своя стопанин и да му помагат да направлява събитията в желаната посока, в никакъв случай не трябва да се показват или дават на когото и да било.
Талисманът винаги е свързан с вашата индивидуалност, активизира силните страни на вашата личност и свежда до минимум недостатъците ви. Именно затова, той трябва да бъде зареден с вашата енергия, а това изисква определен ритуал.
За да имат своето магическо действие талисманите трябва да бъдат заредени. Потърсете ме, за да ви предложа начин по който те ще могат да ви служат във всяка една ситуация! Талисман, муска, амулет, талисман за щастие, защита с амулет, амулет за любов, талисман за късмет, турска муска за любов, амулет за здраве, талисман за семейно щастие, силен талисман за любов, талисман за пари.