Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Попитай ТАРО

Online гледане с картите Таро на Марчело. Попитай таро онлайн. Ясновидство.  Марчело гадае с руни, с карти таро дори по  СКАЙП. 

ОНЛАЙН ГАДАЕНЕ , ЯСНОВИДСТВО , ТАРО , РУНИ , РАЗРЕШАВА ЛЮБОВНИ ПРОБЛЕМИ , ЛЮБОВЕН РИТУАЛ И ИЗЧИСТВАНЕ НА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ !

Предлагам удобство за хората които са прекалено ангажирани и не могът лично да ме посетят и за тези които са извън границите на България.
За да се свържем чрез "скайп" с камера и сами да наблюдавате картите "Таро", да задавате вашите въпроси, 

нужно е да се обадите на тел. +359888112700  и  +35928412303

 

( Онлайн консултацията се провежда след превод на такса с предварително уговорен ден и час ...)

 

Картите Таро с основание се смятат за предшественици на съвременните карти за игра, но за разлика от тях "Таро" се използват единствено и само за гадания и предсказания.
Историята на картите Таро до днешен ден са мистерия, някой автори смятат, че идват от Древен Египет, други свързват със традицийте на народите от Древния Изток. Във времето различни гадатели използвали Големите и Малките Аркани. Аз лично гадая на картите Таро на Мадам Ленорманд.
Мари Ан Аделаид Ленорман това е истинското име на гадателката, която е живяла в края на 18 век началото на 19 във Франция. Тя е била много търсена от много важни личности в Европа, сред които са: Наполеон, Жозефина и великия руски император Александър. Създадените от нея 36 карти са предсказвали важни събития както и лични отношения на тогавашните важни личности. Доверяват и се в нейните предсказания.
Гадателката успява да предскаже намерението на Наполеон да се разведе с Жозефина и той неколкократно я затваря в тъмница, след което е била пускана. Напуска живота на 25 юни 1843 г. в Париж.
Много изследователи са се занимавали с картите Таро и системата по която е предсказвала Мадам Ленорманд и до наши дни съвременните гадатели използват нейните методи и начин на подреждане заради тяхната ефективност и надеждност.
Тук ще Ви предложа едно подреждане за всяка ситуация, което ще помогне за разрешаването и подсказване на правилния начин как да постъпите.

От самото лице започвам да получавам информация като на филмова лента пред себе си. Във всеки от нас има шесто чувство,
но за да работи силно, човек трябва да го развива упорито още в ранна възраст.

Когато един човек дойде, винаги започвам да говоря за миналото му, защото така доказвам, че наистина получавам информация.

Не отговарям на здравословни въпроси !

Снимки можете да изпращате на е-майл: alen_30@abv.bg