Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Полезно > Защита от магии

Защита от негативна енергия!

Енергийна защита( талисман) против уроки, магия и всякакъв вид негативна енергия можете да поръчате за Вас или близък на телефон: 0888/ 11-27-00 Изработва се строго индивидуално според човека!

Тук ще ви разкажа това , което трябва по принцип да знае всеки човек , за да запази себе си , своите близки и жилището си от неканеното нахлуване на лоши хора и тъмни сили , ще ви открия някои тайни ( не са сложни ) за запазване на топли и приятелски отношения с любимите хора … Всеки от нас си има своя ангел – хранител и ако не знаете , можете да разберете кой е , като отидете на църква . Попитайте свещеника кой е вашият ангел – хранител , като му съобщите рождената си дата . Всеки ден на раждането си има своя ангел – хранител . Трябва да знаете молитвата , която му е посветена . Тя ще ви защити от много беди , ако в необходимия момент си я произнасяте за себе си – Ето я :

“Ангел – хранителю . свети покровителю ! Пази ме Боже и на полето и у дома и по път и на път !
От пълзящата твар , от таящия звяр, от човека зъл , а и ненадежден .
От окото сиво и окото бяло, от окото черно и от окото , що унищожава всичко
изпепелява и семейството разбива .
Изгони Господи … из рабат Божи ( името ) Духа на нечистия Сатана – Дявол ! Всели Господи – Духа Божи в рабат Божи(името)Дай цялостност , единност , здраве и дълголетие ! Амин !”

Другата молитва ще ви помогне , когато излизате от къщи , когато тръгвате на важна делова среща , пък и в много други случай. Ето я :

“От къщи – Боже мой ! Тръгвам по пътя твой ! Пред мене – Богородица !
Зад мен – Исус Христос ! Отстрани — ангели – хранители !
Над мен – Светият дух ! И всички небесни сили с мен !
Амин !”

Опитайте се да се отпуснете максимално, затворете очи и се представете аурата, която ви обгражда. Опитайте се да визуализирате платнен слой по периферията й със същата яйцевидна форма. Представете си, как след като стане плътен, този слой се превръща в огледален отвън. Опитайте се да задържите максимално дълго време в съзнанието си визуализираната защита, след което можете да отворите очи.

Не забравяйте,

че изградения от вас слой трябва да не пречи на нормалния енергиен обмен, идващ отвътре към околния свят, т.е. втвърдяването трябва да е само привидно. Тази процедура се изпълнява всеки ден в продължение поне на месец сутрин и вечер, а след това може постепенно да се разредят интервалите – примерно да се прави само сутрин, а след още месец и през ден-два. Ако все пак ви се струва сложно, а и не забравяйте нашата препоръка- защитата да бъде професионално изградена!

Можете да си поръчате по телефона . Имате възможност да избирате между специално кодиран защитен амулет или професионалната енергийна защита, която представлява мощен енергиен слой, около аурата, който е с филтриращи функции – не пречи на нормалния енергиен обмен през чакрите, а задържа и отблъсква като рикошет само негативните енергийни структури постъпващи отвън, като при това не позволява те да пробият аурата ви и така да ви навредят. Има още възможност за изграждане на енергийна защита за къща или превозно средство.

Тел. 0888/112700