Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > За мен

За един от признатите ясновидци и гадатели Марчело.

Марчело е гадател, който се оказа истинско събитие в света на паранормалното. Това установи репортер на в."Хороскоп", след последния форум състоял се в Москва на 25 ноември 2007 година, на който се бяха събрали над двеста феномена, гадатели и ясновидци от цял свят, сред които само седем от България. С най-силно биополе от всички гадатели се оказа японският гадател Йоко Хана.

Като най-добър контактьор с отвъдното и опит в разваляне на магия бе признат българския ясновидец Марчело. От самото лице започвам да получавам информация като на филмова лента пред себе си. Във всеки от нас има шесто чувство, но за да работи силно, човек трябва да го развива упорито още в ранна възраст. Когато един човек дойде, винаги започвам да говоря за миналото му, защото така доказвам, че наистина получавам информация.

А на вас , мои скъпи приятели , пожелавам ви щастие и спокойствие , мир в семейството и верни приятели ! Нека никой и никога не посмее да ви обиди , нека вашите близки и приятели само да ви радват ! Нека уютът и топлината никога не напускат вашия дом ! И нека вашите майки и бащи изпитват само гордост и радост от вас ! Нека колегите ви уважават и ценят деловите ви качества ! Нека в душите ви цари покой и удовлетворение от това , което имате ! Нека се изпълнят всички ваши очаквания и мечти ! И желанията ще се изпълнят ! Нека , нека , нека ! Моля се за всички вас , хора ! Много искам да сте щастливи въпреки всичко ! БЛАГОДАРЯ ВИ ! Ето и няколко думи за мен ! От малък ме влече мистичното и паранормалното, все гледах към звездите и се питах като всяко нормално дете дали е възможно да живее някой там горе (звездите на небето имам в предвид и Луната). В четвърти клас заминах със семейството си в Русия, бившата автономна република Коми-Асср, където учех в руско училище и един път в седмицата български език. Интересното там беше през нощта, тъй като не беше тъмно, а светло...местните там казваха- "бели нощи". Обичах да гледам популярни филми свързани с космоса и до ден днешен ми е интересно. Заминах за Русия пак, но този път в Москва за да уча руски език. Много исках да стана учител. И така не зная случайност или не аз се запознах с Наина Владимировна (много известна гадателка и шаман). И така завладян от нейната аура и мистичност, аз предпочетох да изучавам картите Таро и древните Руни. Помня... тя ми каза:" Момче ти си роден да даваш на хората положителната си енергия"- това още повече ми даде стимул.

ТУК НЯМА ДА ДАМ РЕЦЕПТИ ЗА ПРАКТИЧЕСКА ЛЮБОВНА МАГИЯ, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗКУШИ НЯКОЙ ДА Я ИЗПОЛЗВА В СЛУЧАЙ, КОГАТО СИТУАЦИЯТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА!!!
 
Искрено Ваш:   Марчело           
 
 
ТЕЛ. ЗА КОНТАКТ

+359 888 112700
+359 2 84 12 303