Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Магия и Ритуали > Изработка на лична защита!

Защитата от негативни енергийни влияния е сложна процедура, която изисква доста сериозно отношение. Въпреки че, би било хубаво човек да има изградена защита при всеки един случай, особено препоръчителна е тя при хора, за които е установено, че вече са имали поне веднъж негативно енергийно влияние - магия, проклятие, уроки или пък чувстват дискомфорт в присъствието на някой свой познат (енергиен вампир). Много често се случва в практиката, човекът, който веднъж е посегнал към магията, често да се обръща към нея и периодично да повтаря ритуала, така че да е сигурен в постигането на целта си. Тъй като никой не може да го накара да спре, а това може и да е личен кармичен избор за него, единствения начин да се предпази засегнатия човек е като му се изгради професионална енергийна защита.

Защита човек може да си изгради и сам, но трябва да разчита при това на няколко важни фактора, които се явяват и причина в повечето случаи готовите модели от книгите да не сработват:

да има силно биополе;

да владее способността да визуализира правилно;

да знае точната техника за изграждане на защитата;

в някоi случаи важно се оказва и физическото и психическо благоразположение на човека;

а дори и да успее да изгради собствена защита, трябва да внимава към кого самият той "се отваря" - обикновено това са най-близките и обичани хора, понякога дори и домашни любимци.

 

Въпреки че, по наше мнение изграждането на защита е сложен процес, който трябва да се направи от професионалист, предлагаме ви един сравнително лесен начин да си направите енергийна защита самостоятелно!

Изграждане на защита:

Опитайте се да се отпуснете максимално, затворете очи и се представете аурата, която ви обгражда. Опитайте се да визуализирате вплътнен слой по периферията й със същата яйцевидна форма. Представете си, как след като стане плътен, този слой се превръща в огледален отвън. Опитайте се да задържите максимално дълго време в съзнанието си визуализираната защита, след което можете да отворите очи. Не забравяйте при това, че изградения от вас слой трябва да не пречи на нормалния енргиен обмен идващ отвътре към околния свят, т.е. втвърдяването трябва да е само привидно. Тази процедура се изпълнява всеки ден в продължение поне на месец сутрин и вечер, а след това може постепенно да се разредят интервалите - примерно да се прави само сутрин, а след още месец и през ден-два.

Ако все пак ви се струва сложно, а и не забравяйте нашата препоръка- защитата да бъде професионално изградена, можете да си поръчате защита на този сайт. Имате възможност да избирате между специално кодиран защитен амулет или професионалната енергийна защита, която представлява мощен енергиен слой, около аурата, който е с филтриращи функции - не пречи на нормалния енергиен обмен през чакрите, а задържа и отблъсква като рикушет само негативните енергийни структури постъпващи отвън, като при това не позволява те да пробият аурата ви и така да ви навредят. Има още възможност за изграждане на енергийна защита за къща или превозно средство.

За да си поръчате професионална енергийна защита лично за вас, за някой друг (роднина, деца и т.н.) или за къщата, или превозно средство, се обадете на познатия телефон: 

0888 11 27 00   Марчело