Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Магия и Ритуали > Имам ли магия?

Намерете отговорите на всички ваши въпроси!

Много хора се питат дали това, което се случва с тях е нещо нормално и дали всяка трудност, с която се сблъскват няма някакъв по-дълбок, независещ от тях произход. Разваляне на магия. И тъй като повечето свързват магията предимно с нейната тъмна страна, или със самозабравили се врачки и екстрасеснси, които спекулират с понятието, с цел лична изгода, на тази страница предоставяме възможност всеки, който има съмнения относно това, дали му е направена магия, да провери това от независим и незаинтересован материално професионалист.

 

“Имам ли магия”
Човек, който не вярва в магии, не може да бъде засегнат от тях.
Коментар: Невярно твърдение. Поразяването на енергийното тяло не се влияе изобщо от вярата, мислите или настроенията на човека.
Магия може да се изчисти по снимката на човек. Магия със снимка.
Коментар: Да, вярно е. По снимка може и да се направи магия, не само да се развали. Снимката запечатва не само физическия образ на човека, а и негова аура (енергийното поле), тъй че гледайки снимката се получава точна представа за състоянието на аурата. Нещо повече, това дава необходимата връзка с полето на човека, която обикновено се търси при негативните енергийни влияния. Често се прави магия за любов. Подобна връзка дават и някои от ключовите данни за човека, които формират неговия индивидуален код – име и дата на раждане. И за да е малко по-ясно,

ще ви предоставя определение на това що е бяла и що е черна магия, тъй като и тези две елементарни понятия често са обект на неразбиране и спекулации. Предварително пригответе обикновен буркан и едно прясно яйце (купено от пазара). Задължително трябва да сте спокойни. И така, след като сте приготвили нужните неща и ако няма доверено лице, което да Ви помага в процедурата, поставете буркана, като предварително сте го напълнили (не до горе, а малко повече от половината) с вода от чешмата. Внимателно трябва да се счупи яйцето отгоре, да не се разсича с нож и да не се чупи предварително на масата. Постоите така около една минута и свалете буркана от главата си и гледайте на светлина. И в двата случая не гледайте жълтъка, той си пада на дъното. Но ако от белтъка се надигат нишки, приличащи на пипала на медуза, значи има нещо нередно окло вас. Всичко зависи от самата картина, може да е само една нишка-това означава,че имате уруки. Ако обаче, нишките са по-дебели и завършват с мехурче, бъдете сигурни, че има насочена и действаща магия към Вас! Изчиставене на сива, черна, вуду магия става трудно, но не и невъзможно.

Друг начин да проверите да ли Ви е направена магия.

Натопете показалеца си в съд с олио и оставете три капки да капнат в чаша със светена вода. Ако една от капките се разтвори, но останалите две са на повърхността, все още не е страшно. Ако две капки се смесят с водата, вече е по-сериозно. Но ако и трите капки се разтворят, сто процента става дума за магия, която незабавно трябва да бъде неутрализирана.
Ако желаете да проверите някой друг, вземате купа със светена вода, лъжица олио и предмет на човека. Дръжте купата в лявата ръка, а лъжицата – в дясната. Кажете над купата три пъти: “Напаи упонос тавуна стапрата ката венда”.
Всеки път правете равномерен кръст над купата. После излейте олиото много бавно във водата, така че да се образува голяма капка. Ако се пръсне рязко, значи със сигурност има нещо нередно.

Тел. 0888 11 27 00 -Марчело