Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Какви сте били в предишния си живот

Какви сте били в предишния си живот?  

Ако вярвате в прераждането, хвърлете поглед върху интересното пророчество, за да разберете какъв сте били в миналото и може би ще ви бъде по-леко да живеете сегашния си живот. А за невярващите това може да се окаже само едно забавно четиво.
Ако сте родени от 1 до 7 януари, от 19 до 28 юли, от 1 до 7 септември и от 18 до 26 ноември, вие сте били блестящ интелектуалец.
Основните ви качества са били искреност и интелект. Не са липсвали и завистници на вашия гениален ум. Някой са се опитвали да ви свалят от „трона”, но това не им се отдало. Вашите пророчески визи са били дълбоко свързани с интуицията. Непрекъснато сте се стремили към нови знания и открития. Презирали сте хората с плитък ум, а най-силното ви оръжие е било справедливостта. Били сте и много взискателни не само към другите, но и към себе си.
На края на своя предишен живот сте предали своите знания и опит на малък кръг от избраници. В своя сегашен живот сте дошли с чувството за изпълнен дълг към хората. Пренесли сте много от позитивните си качества. Сега интелектът ви е много по-голям, а се стремите и дълбоко да изследвате духа. Вашето мото е: „Искам да разкрия корените на всички тайни.”
И днес свързвате интелекта с интуицията. Продължавате да сте взискателни към другите и не им прощавате слабостите. Затова във вашите любовни авантюри се стремите към съвършени отношения. Често се разочаровате от партньора, защото не умеете да бъдете толерантни към неговите недостатъци.


Ако сте родени от 1 април и от 8 до 17 ноември, вие сте били известен бунтовник.
Непрекъснато сте се стремили да откривате мистичното. Когато сте разкривали една тайна, веднага сте се спускали да откривате и други. Имали сте голяма пророческа сила и със сигурност сте се занимавали с бяла магия. Не сте понасяли авторитети и не сте се стремили да станете човек, който иска високо положение в обществото. Били сте много общителни и сте споделяли с другите своите знания и опит. Любовта ви към другите е била повече духовна, отколкото физическа.
На края на предишния си живот сте предали всички знания на хора, които са се нуждаели от помощ. Умрели сте от насилствена смърт, и то от ръката на наемник на завистливи хора.
В сегашния си живот сте авторитетна личност с критичен ум. Силно цените чувствителните и мъдри хора. Голям психолог сте и бързо разбирате с какви хора имате работа. В любовта се отдавате изцяло и затова от партньора си искате същото.


Ако сте родени от 28 май до 18 юни и от 28 септември до 2 октомври, вие сте били авантюрист с нежно сърце.
Смисълът на живота ви е бил в това да откривате неизвестни места. Като силно любопитни личности, с буйно въображение, сте се стремили да утолявате жаждата си за авантюри. Искали сте да научите много чужди езици и да опознавате много чужди култури. Свободата си сте бранили със зъби и нокти. Където и да сте се появявали, сте предизвиквали вълнения и размирици и затова хората са се страхували от вас. В любовните отношения сте разпалвали страстта на партньора си и след това внезапно сте изчезвали в неизвестна посока. Независимият ви дух е бил не само вашата сила, но и слабост – никой не можел да ви ръководи, а чувствата често ви водели до отчаяние. Мразели сте дисциплината и законите.
Края на своя предишен живот сте дочакали много спокойно. Намерили сте и партньор със сродна душа и с него сте споделили всички свои мечти.
Сега сте много независима натура с разностранни интереси. Все още се стремите да откривате нови хоризонти и много ви е трудно да се установите на едно място. В любовта отново търсите сродна душа.


Ако сте родени от 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври и от 19 до 31 декември, вие сте били голям оратор.
Били сте много остроумен стратег, с големи ораторски способности. Със своите речи сте пленявали сърцата
на слушателите си. Дори царете и лидерите са търсели вашата компания и съвети. Слабостта ви – вашето романтично и влюбчиво сърце. Любовта сте изживявали тялом и духом и повече сте давали, отколкото получавали. Затова не е чудно, че след всеки любовен крах сте ставали отмъстителни. Разочаровани в любовта, вие отново сте се връщали към своите ораторски занимания, а там вашите добри приятели ви спасявали от самотата и монотонността.
Краят на вашия предишен живот е бил много хубав – намерили сте любовта на живота си и сте получили пълно материално и духовно богатство.
В сегашния си живот продължавате да имате ораторски способности и търсите още по-силна връзка с околните. Не понасяте хората с бедна душа. За приятелството давате всичко и винаги може да се разчита на вас. В любовта сте подозрителни и много ревниви.


Ако сте родени от 9 до 27 май и от 29 юни до 13 юли, вие сте били образован мъдрец.
Стремили сте се хората да се възхищават повече на мъдростта ви, отколкото да получите добро обществено положение. Много добре сте знаели, че славата е меч с две остриета. Били сте строги към себе си и не сте си разрешавали да правите грешки. Сигурно сте изгубили някой скъп приятел и веднага след това сте осъзнали, че смъртта не е само физическа, но и духовна проява. Останалата част от живота си сте посветили на науката и мъдростта. Единствената ви радост са били резултатите от научните ви изследвания. Така сте дочакали и края на предишния си живот. В сегашния живот сте много недоверчиви спрямо хората. За да приемете другите, те трябва непрекъснато да ви се доказват. Продължавате да бъдете авторитетна личност  с добро реноме. Не понасяте бъбривците и еснафите. Приятелството за вас е светиня и сте предани приятели. В любовния живот търсите вярност, нежност и романтичност.


Ако сте родени от 20 април до 8 май и от 12 до 19 август, вие сте били безмилостен завоевател и покорител.
Грандоманията и желанието да налагате своята воля над другите -това са най-характерните ви черти през миналия жиеот. Имали сте качества на водач и много бързо сте успели да се издигнете на върха на обществената стълба. Затова сте имали и множество противници. Били сте безмилостни към неприятелите си и тежко на този, който е заставал на пътя ви към целта. Рискувайки, сте постигнали големи резултати. От вашия ум са се страхували всички, дори кралете. В любовта сте били открити и прями и всеки, който злоупотребявал с чувствата ви много съжалявал. В края на предишния си живот сте предали своите знания и власт на синовете си. Вероятно сте умрели от раните, нанесени ви от множеството неприятели.
В сегашния си живот мразите и властта, и авторитетните хора. Стремите се към тишина и хармония. Жаждата ви за свобода е толкова силна и непрекъснато търсите нови авантюри. В любовта сте много ревниви, но винаги сте готови да дадете от себе си за личност, която ви омагьоса с нежиост и чувства.


Ако сте родени от 12 до 29 февруари и от 20 до 31 август, вие сте любимец на крале и управляващи.
Никога не сте получавали нещо с насилие. Всичко сте правили тактично и полека и сте успявали да плените много сърца. Симпатия към вас са изпитвали дори кралете и управляващите. Въпреки това много често сте имали неприятности поради ревността или завистта на своите противници. Реномето ви непрекъснато растяло и сте стигнали дори до длъжността царски съветник.
Много тежко сте завършили предишния си живот. Предателството на фалшив приятел ви е отвело или в затвора, или е трябвало да избягате в изгнание.
Днес сте много чувствителна личност и най-много се ядосвате, когато някой се бърка вьв вашите работи. Общителни сте и се страхувате от самота и изолация. Към избраника на своето сърце сте недоверчиви и много трудно откривате чувствата си.


Ако сте родени от 1 до 10 март и от 27 ноември до 18 декември, вие сте били господар на империя.
Горда и амбициозна личност, вие сте имали и голяма интелигентност. Успели сте да се издигнете и на царски трон, станали сте владетел на голяма империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с голяма строгост и дисциплина. Вашият народ не е одобрявал строгото ви управление. Хората са били скептично настроени към управлението ви и са ви избягвали. В любовта също сте били много студен и безчувствен човек и затова никога не сте изживели истинската любов тялом и духом.
Преди края на предишния си живот сте станали жертва на революция. Благодарение на една личност сте успели да се спасите и избягате извън своята империя.
В днешния си живот не обичате да ви командват и напътстват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите. Вие сте голям индивидуалист и ви отблъсква всичко, което е колективно. В любовта също сте прекалено себични и всяка ваша любовна връзка е краткотрайна.


Ако сте родени от 8 до 21 януари и от 1 до 11 февруари, вие сте били добронравен разбойник.
Родили сте се в бедно семейство и така много рано сте осъзнали, че светът е разделен на бедни и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрекъснато сте се стремели към истината. Били сте легендарно смела личност. Около вас е имало отбрани юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата банда е плячкосвала по горите и пътищата – взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не ви е била позната нито в любовта, нито е приятелството. Преживели сте една бурна и страстна, но за сьжапение трагична любов.
Героично сте завършили предишния си живот. Всички битки са ви носили слава и сте били идол за множеството поклонници.
И днес сте идеалисти, но по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и след това реагирате. Сърцето си разкривате само пред тези приятели, които са доказали, че го заслужават. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом и духом.


Ако сте родени от 29 юли до 11 август и от 30 октомври до 7 ноември вие сте били изявен защитник на правдата.
Вашата сила е била тактичността и хладнокръвното държание. Планирали сте добре всяко свое действие и умно сте избирали целите си. Били сте родени за юридически съветник и хората непрекъснато са ви търсили за съвети и помощ. Пленявали сте сърцата със своите ораторски способности. Освен добър оратор сте били и писател. Прекомерната ви гордост се е нуждаела от уважението и възхищението на заобикалящите ви. Много често сте попадали в капана на своето самолюбие.
Преди края на предишния си живот сте успели да накарате много хора да приемат вашите идеи. Следващите поколения са ви превърнали в мит и дълго сте били идол за множеството си почитатели.
В днешния си живот сте много откровен и прям човек и презирате всякакво насилие. Привличат ви хуманитарните дейности и много помагате на болните и слабите. Все пак доста често ви липсва самоувереност и понякога подценявате своите способности. Силно чувствителна личност, когато се влюбите, посвещавате цялото си същество на любовта.


Ако сте родени от 22 до 31 януари и от 8 до 22 септември, вие сте били странстващ артист.
Човек с много буйна фантазия вие сте притежавали таланта да забавлявате хората. Успявали сте да покорите сърцата им и сте ги накарали да ви обожават и обичат. Не сте се задържали дълго на едно място – вечно сте търсили нещо ново и никога не сте се обвързвали само с една личност. В любовта сте давали толкова, колкото е било необходимо, а голямото ви желание за нови любовни авантюри непрекъснато е унищожавало всяка предишна връзка.
В края на предишния си живот успявате да срещнете своята идеална любов и с нея преживявате хубави години на разбирателство и хармония. Най-голямото ви богатство са били децата и техните големи успехи.
В сегашния си живот сте чувствителни, но не откривате лесно чувствата и сърцето си държите се на дистанция от заобикалящите ви. Продължават да ви привличат авантюрите, но сега сте вързани за едно място и с една личност. Хората около себе си цените по делата им, а не по думите. И в този живот притежавате остър и проницателен ум и няма проблем, който да не можете да разрешите.


Ако сте родени от 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември и от 3 до 17 октомври, вие сте били гуру с широко сърце.
Пленявали сте хората със своя чар и интелект. Имали сте голямо влияние над всички и сте го използвали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невъзможно е било да бъдете победени от противниците си. Превърнали сте се в истински водач и учител за многото си последователи. Хората са ви превърнали в идол и са ви смятали едва ли не за месия. Следвали са ви навсякъде, където сте ходили.
В края на предишния си живот сте избягали в някаква голяма и мрачна гора и там сте прекарали поспедните години от живота си като монах.
Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в неволя. Продължавате да сте симпатичен и да вдъхвате доверие. Не сте много общителен човек и често ви смятат за чудак. В този живот добре знаете какво искате и как да го постигнете. В любовта действате повече с разум, отколкото със сърце.


ЗА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ВАШИЯ ПРЕДИШЕН ЖИВОТ, МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ И ПОРЪЧАТЕ НА ПОЗНАТИЯ ВИ ТЕЛ.  0888/ 11 -27 -00