Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Полезно > Камъни за защита

АВАНТЮРИН
Носи успех на всички предприемчиви хора, които не се боят от риск. Уравновесява сърдечната чакра, помага на очите и при мигрена.

АМАЗОНИТ
Семеен камък – дава стабилност на семейството. Успокоява нервната система и уравновесява метаболизма.

АМЕТИСТ
Камък на интуицията. Провокира предсказателни сънища. Притежава силно енергийно поле, което блокира пороците. Пречиства кръвта, засилва имунната система.

АРАГОНИТ
Повдига вибрациите на физическото тяло. Поощрява търпението и самоконтрола. Учи на дисциплина и отговорност. Добър е за тези, които искат да правят всичко сами.

АХАТ
Защитава от отрицателна енергия, като я поема в себе си. Дава сила, красноречие, дълголетие. Камък за цялостно лечение, балансира Ин и Ян.

ГАЛЕНИТ
Камък на хармонията. Осъществява връзка между етерното и физическото тяло, като стимулира пренастройването на енергията, растежа на косата, заздравява дробовете. Въздейства благотворно върху щитовидната жлеза и нервната система.

ГРАНАТ
Добре балансира сексуалните желания и емоционалната дисхармония. Поддържа в добро здраве тези, които го изберат за свой талисман и предпазва от опасност.

ЖАДЕИТ
Жадеитът е символ на непорочност и чистота. Много ценен в Изтока, той символизира мъдростта, натрупана в тишина. Жадеитът отговаря на сърдечната чакра и повишава чувството на любов и грижа. Той е камък за защита и предпазва този, които го носи, от нараняване и носи хармония, късмет и приятелство.

КАЛЦИТ
Камък с различни цветове. Помага на бъбреците, панкреаса и далака. Премахва страха и притесненията. Уравновесява мъжката и женската енергии.

КАРНЕОЛ
Камък на земята, зачатието, сексуалната енергия. Помага при главоболие, проблеми с щитовидната жлеза, стабилизира нервната система. Подобрява настроението и работи за благополучие.

КЕХЛИБАР
Използва се като амулет против уроки и магии. Абсорбира отрицателната енергия. Има силна защитна функция. Лекува щитовидната жлеза, прочиства организма. Забавя процесите на стареене.

КОРАЛ
Универсален защитник против енергийни атаки и уроки. Белият корал е най-подходящ за защитник на дома. Пречиства кръвта и спира кръвотечението.

КОТЕШКО ОКО
Действа като защитник на притежателя си. Предпазва децата в бебешка и детска възраст от уроки. Съдейства за укрепването и процъфтяването на семейството.

ЛАЗУРИТ
Символ на истинско дружелюбие, любов и духовност. Дарява щастливо партньорство и брак. Отваря духовни пътища, подходящ е за медитация. Използва се при лечение на кожата, очите, ушите. Укрепва клетъчната структура.

ЛУНЕН КАМЪК
Успокоява и балансира емоциите. Красив и мистичен. Притежава огромна притегателна сила. Действа стабилизиращо на мозъчните и сърдечните процеси. Използва се и при чисто женски болести.

МАЛАХИТ
Повишава чувствителността ни и ни помага да култивираме медиумните си способности. Той е дар за страдащите от морска болест и световъртеж. Известен е още като детски амулет, изпълняващ желанията. Притежателите на малахита задълго запазват своята младост и привлекателност.

НЕФРИТ
Много мошен енергиен камък. Силен и верен приятел. Стимулира плодородието и осигурява благополучието на семейството. Засилва концентрацията при молитви и церемонии. Лекува бъбреците и пикочноотделитената система.

ОБСИДИАН
Има изключителна сила да премахва напрежението от физическото тяло и да абсорбира отрицателната енергия от аурата. Насочва ни да откриваме верния път в живота си.

ОПАЛ
Мистериозен камък, който увеличава силите ни, когато работим над собствения си характер. Помага на бъбреците и панкреаса.

ОПУШЕН КВАРЦ
Силен генератор на енергия. Активизира фантазията, помага за преодоляване на депресията, при зависимост от наркотици, укрепва физическото тяло.

ПИРИТ
Вдъхва смелост и увереност. Прояснява мисловната дейност. Железният пирит увеличава количеството кислород в кръвта и подпомага кръвоносната система.

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
Полезен при пречистване на аурата. Помага за освобождаване на блокажи в тъканите. Дава яснота на мисълта и укрепва постоянството. Ползва се за ритуални магически действия, като гадателски камък.

ПРОЗРАЧЕН КВАРЦ
Отваря духовни канали за лечение и общуване. Повишава духовната енергия и свързва с енергията на Майката Земя. Може лесно да бъде програмиран.

РОДОНИТ
Възстановява физическата енергия, изчерпана при травми и шок. Въздейства върху сърдечната чакра и слънчевия сплит, като ги успокоява и уравновесява. Премахва статичното електричество.

РОДОХРОЗИТ
Помага при емоционално натоварване. Изважда потиснатите чувства и емоции и ни помага да се справим с тях.

РОЗОВ КВАРЦ
Камък на вътрешния мир. Въздейства добре върху сърдечната чакра. Създава нежност в човека и около него. Лекува сърцето от стари емоционални рани и го изпълва с любов. Омекотява кожата и намалява бръчките.

Този нежен талисман ще привлече към Вас любовта и романтичните чувства. Сърчицето от розов кварц се счита за един от най-мощните символи за любов и хармония във Фън Шуй.
Може да го носите като украшение или в дамската си чанта.
За привличане на любов или брак използвайте две сърчица, като ги поставете едно до друго в спалнята си.

РУТИЛ
Косите на Венера! Привлича вселенската любов към притежателя си. Улеснява преходните моменти в живота и помага да предвидим следващата си крачка по пътя.

СЕДЕФ
Притежава благоприятен биорезонанс с жените, с женското начало. Накити със седеф са много полезни за преодоляване на затвореността и запазване на женските качества и очарование.

СЛЮДА
Усилва яснотата на погледа. Помага при нерешителност. Намалява глада по време на пости. Използва се при наднормено тегло, тъй като притежава сила на балансира процесите в организма.

СНЕЖИНКОВ ОБСИДИАН
Нарича се още "Сълзите на апашите". Действа успокояващо и хармонизиращо.

СОДАЛИТ
Вдъхва увереност и спокойствие. Много добър помощник за свръх-чувствителните отбраняващи се хора. Заздравява кръвоносната и лимфната системи.

СОКОЛОВО ОКО
Действа като камък-пазител. Защитава от клевети, нападки и покушения. Повишава яснотата на ума и бързината на реакциите.

ТИГРОВО ОКО
Укрепва самообладанието, носи успех в работата и стабилизира финансовото състояние. Помага при изпити и бизнес-срещи.

ТУРМАЛИН
Камък-пазител. Смята се, че преобразува отрицателното поле в положително и защитава притежателя си от стрес и уроки. Стимулира мозъка.

ТЮРКОАЗ
Излъчва благост и любов. Привлича и съхранява любовта, носи чувство на радост и душевен комфорт. Съдейства за лечение на ендокринни заболявания и регенерация на клетките.

УНАКИТ
Носи спокойствие и нежност. Въздейства върху първопричината за болестта. Помага при растежа на тъканите и косата.

ФЛУОРИТ
Свързва се най-често с прогреса и растежа. Успокоява ума. Подпомага лечението на кожните тъкани и намалява бръчките.

ХАЛЦЕДОН
Камък за успеха в начинанията. Щастливият камък за печелене на съдебни дела. Спасява притежателя си от изблици на гняв и агресия.

ХЕМАТИТ
Камък на силните и волеви хора. Смятан за камък на маговете. Притежава огромна енергийна сила за защита от агресия и злокобни влияния. Регулира кръвното налягане.

ХРИЮПРАЗ
Защитава от завист, уроки и клевети. Хармонизира ендокринната система. Свързва с животворните енергии на Вселената.

ЦИТРИН
Камъкът на умствената дейност. Възстановява а презарежда. Стимулира творческия потенциал и развива интелектуалните възможности. Особено полезен за успешно установяване на делови контакти.

ЧЕРВЕН ЯСПИС
Носи се против уроки. Осигурява успех при любовни срещи.

ЧЕРВЕНО ТИГРОВО ОКО
Ускорява метаболизма и стимулира сексуалното желание.
Камъните-Очи умеят да натрупват енергия в резерв и да я проявяват, когато притежателят им се нуждае от зашита.

ЯСПИС
Помага при поставяне на основите на нещата. Свързва ни с Богинята-Майка на Земята.

ВСИЧКИ КАМЪНИ МОЖЕ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛ. 0888/11-27-00