Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Кристални деца

Кристални деца са най-новия феномен

За кристалните деца, този абсолютен феномен, се заговаря скоро, в края на миналия и началото на 21-ви век. Изследванията показват, че до този период аурата на всички хора е кръгла, а децата-кристали имат аура с кристална форма.При тях доминиращ е спектър с виолетов цвят, както и бяла и прозрачна аура.

Според проучванията децата-кристали са по-висша форма на децата-индиго, за които се знае, че са родени малко преди 1985 г и имат индигова аура. Кристалните деца започват да се появяват в последните десетилетия.

Децата-кристали проговарят доста по- късно от своите връстници, защото притежават телепатични способности и не изпитват нужда да общуват с околните. Те имат големи изразителни очи, поразяващи с дълбочината на погледа и действащи хипнотично. Всеки, установил контакт с такова дете изпитва необичайно привличане.

Тези деца са необикновено сърдечни, имат уникален музикален слух и са с артистични наклонности. Те притежават дълбоки знания за всичко, което ги заобикаля, много повече отколкото се предполага за възрастта им.

Кристалните деца са изключително самостоятелни и обикновените детски игри не ги впечатляват. Те могат да четат чужди мисли и смятат, че останалите ги разбират без да общуват с тях, чрез думи.

Масово раждане на деца-кристали е забелязано след 1995 година. Те, както и децата- индиго имат сходни качества. Тяхната мисия е дълбоко житейска, а посланието, което носят е да се обърнем към духовното, за да бъде живота ни по-добър и пълноценен.

Основната разлика между децата-кристали и индиговите деца е в характера им. Индиговите деца притежават войнствен нрав и се борят със старите спомени, а възрастните искат да живеят с миналото и не ги разбират.

За разлика от тях, децата-кристали не са бунтари, а доста уравновесени. Използвайки пътя, прокаран от индиговите деца, те също желаят пълна промяна в обществото, почитане на природата и равноправно отношение към всички форми на живот на Земята. Тяхното силно излъчване и личен пример оказват могъщо въздействие на всеки общувал се с тях.