Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Магия и Ритуали > Магия за Любов!

Любовна магия- една интересна и напълно реална история на магия за любов от Марчело- ясновидец с признати възможности. 

Ако имате проблеми в интимният си живот, и не успявате да възстановите хармонията във връзката. Ако партньорът ви не ви обръща необходимото внимание, или никога не успявате да намерите подходящият партньор. Нека поговорим за практическата любовна магия или така наречената бяла магия. Тук ще кажа, че няма да дам рецепти за любовна магия, за да не се изкуши някой да я ползва в случай, когато ситуацията не е подходяща, а и освен това може да си навреди! Знайте, че самите ние трябва да носим  положителен заряд в себе си, за да бъде успешно всяко едно енергийно въздействие.

Една истинска история в моята практика:

Един мой приятел – много чаровен и положителен като излъчване човек, сподели с мен, че нещо връзката му не върви и от ден на ден ставало все по-лошо и лошо. Познавах приятелката му – коренно различна от него – тя също красива ,но студена и отблъскваща.

Подредих му карти Таро и Руни

и за голямо мое учудване открих нещо, което му казах право в очите. Въпросната приятелка се срещаше със заможен господин, с които се запознала на работното място. Попита ме мога ли да му помогна. Приех … но предупредих че не мога да му дам сто процента гаранция за ефекта, тъй като в картите също излезе че приятелката му е направила любовна магия, за да привлече богатия любовник. Правех няколко ритуала, но все нещо не се получаваше гладко както аз искам. Това породи в мен някакво съмнение. Звъннах му по телефона и го поканих да дойде при мен. Подредих му картите отново и направо се втрещих. Чудех се, как да му кажа това което виждах в картите. Знаех, че ще приеме информацията много болно. Но все пак му казах самата истина – допуснах, че ще бъде по-добре за него, за да може да обмисли по-напред бъдещето си. А самата истина е следната, приятелката му беше бременна вече. И от това си дадох извод, защо все не се получаваха ритуалите. Предложих му да потърси помощ и от други компетентни хора. След месец и половина някъде дойде на гости и сподели, че къде ли не ходел по ходжи и гадатели, но ефекта нулев. Аз не се съгласих да продължа, тъй като момичето беше бременно, а за мен това е нередно и грешно. Според мен човек си има дадена и предначертана съдба и аз не съм този който ще се бъркам. Посъветвах го да се разнообрази и да намери начин за да не мисли за нея. Исках по някакъв начин да му помогна и предложих да се заеме по-сериозно с бизнеса си, за да докаже на приятелката си че е сбъркала. Направих нужните ритуали и магия за любов.

Бизнесът му потръгна след месец и половина…и един летен ден ми звънна и казва, че ми е приготвил подарък. Много се радвах, че успях да го накарам да промени начина си на живот. С голямо желание му направих един старинен и ефектен амулет, за който бях чул от една възрастна жена от турски произход, за да намери подходящия партньор и спътник в живота. Не след дълго време ме запозна с момичето на неговия живот.
След по-малко от месец се ожениха и ме покани да седя до него на сватбата. Много бях щастлив от това което направих. А сега той е бизнесмен, преуспял със щастливо семейство. И до ден днешен ми се доверява и вслушва в съветите ми.

Магия за Любов?

Скъпи  приятели не се чудете, потърсете ме, за да ви помогна и да ви дам съвет как да постъпите в дадена ситуация!

Любовната магия се използва, когато някой мъж, жена, момче, момиче не е забелязало човека, който го обича.

Използването на Любовна магия служи за повишаване на вниманието и чувствата на един човек към друг. Магията за Любов не е вредна магия, дори не може да се нарече такава, защото служи за хармонизиране на света около двама души завладяни от любовта.