Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Везни

Октомври
Октомври е силен за професионалните ви амбиции и житейски мечти. В бизнеса ви ще се появят нови възможности и ще разширявате деловите си контакти, част от които и с чуждестранни партньори. Не ограничавайте активността си само във финансовата сфера, обръщайки гръб на доказали се с лоялността си към вас партньори, за да не понесете загуби от друго естество. Прецизирайте поведението си и се старайте да не създавате проблеми с прибързани решения, особено в отношенията с близките и приятелите ви, в името на свои проекти, които може и да не се осъществят, ако загърбите хората, които ви подкрепят и разчитат на вас. Инатът ви ще е неуместен и колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-добре за вас. Избягвайте спорове, към каквито сте пристрастени, особено за имоти и пари, за да не се окажете сред губещите. Имайки предвид казаното, през октомври успехът ще бъде с вас. През месеца ще  бъдете в добро здраве, ако живеете в хармония със себе си и света около вас, и поддържате стабилна психиката си. Избягвайте сладките храни, алкохола и не прекалявайте с течностите. Октомври е подходящ за сключване на брак, а ако сте семейни не изневерявайте на половинката си. Бъдете полезни на родителите и децата си, за да живеете в мир със себе си и обкръжението си.

 

2019
2019 година ще бъде добра и съзидателна, изпълнена с любов и успешни начинания. Осъществените ви пътувания и контакти, част от които и с чужденци, ще насърчат бизнеса ви и водят до материални придобивки. В съдебните дела и спорове също ви очакват победи.
 Слушайте сърцето си и не робувайте на предразсъдъци, за да споделяте чувствата и вълненията си.
 Ролята ви на водачи е предопределена от Съдбата, най-вече с умението си добре да обмисляте решенията си и да сте последователни в действията си. Щедростта ви ще бъде възнаградена, а ако срещате неразбиране, не губете енергията си в напразни обяснения.
 През 2019 година плановете ви ще бъдат по-лесно реализирани, ако ги обвържете с конкретни срокове и се стараете да сте максимално обективни в преценките си, за да избегнете опасността от само заблуди и други, нежелани последствия. Последните може да са провокирани от илюзии и изкушения, особено в любовта. Повлияни от силно привличане, което може да бъркате с любов, ще бъдете изправени пред изпитания не само на чувствата, но и на разума ви. Желанието ви за надмощие ще се прояви и ако навреме не овладеете положението, нещата може да излязат от контрол.
 През 2019 година не семейните представители на знака Везни ги очаква сериозно обвързване и брак.
 Силните ви месеци през годината са януари, април и октомври. Финансовото ви положение ще се стабилизира, други ще повишат стандарта си, благодарение на по-добро възнаграждение от консултантски услуги, сделки, и ненадейни доходи. Внимавайте пред кого какво говорите, възможно е да срещнете съпротива от хора от обкръжението ви. Не се въвличайте в деликатни ситуации, стремете се да сте максимално открити и честни в отношенията си. През март избягвайте каквото и да е обвързване и пътувания.
 Разсъжденията ви ще помогнат да прозрете истини, които до скоро са ви убягвали, най-вече касаещи вас. Духовното ще ви привлича, но то изисква ограничения и ще бъде изпитание за вас, ако не загърбите недостатъците от миналото. Отделяйте повече време за самоусъвършенстване и за хората, които обичате. Това ще ви дава сили да успявате в намеренията си, ще укрепва самочувствието и вярата ви.
 През годината ще бъдете по-възприемчиви за нови идеи, но не допускайте егото ви да определя мисленето и поведението ви. Освободете се от нещата, които ви теглят назад, не робувайте на предразсъдъци и не пренебрегвайте чуждото мнение, ако то е различно от вашето. Обичате да сте във фокуса на внимание и често с поведението си го предизвиквате, но това задължава да сте на нивото на собствените си претенции и най-важното – да сте естествени и искрени. Фалшът прозира и се наказва.
 Желанието ви за удоволствия често ще ви тласка в една или друга посока, и докато се огледате парите ви са свършили, което е повод да се депресирате и затворите в себе си. Във всичко бъдете умерени и контролирайте емоциите си, като се опитвате да вниквате в същността на нещата, без крайности и драми. По никакъв повод не изразявайте омразата си, това най-напред ще погуби вас. Научете се да прощавате, без да губите самоуважение.
 През първата половина на годината ще имате успехи и ще се чувствате удовлетворени, ако сте отговорни към професионалните си задължения . Трудности са възможни през февруари, март, юни, юли, август и септември. Ще имате много и добри възможности, от вас зависи да се възползвате, но не като осъждате този или онзи, а като сте добронамерени и покажете готовност за действие и екипна работа. През януари и май е по-добре да не започвате нищо ново, за да не се провалите. В семейството правете компромиси и не изтъквайте превъзходството си пред партньора ви, за да не последват раздели.
 В работен план годината ще ви предложи добри възможности за професионално и финансово израстване, но само благодарение на труда и отговорното си отношение към целите, които следвате. Възползвайте се от възможността и за допълнителна работа, стига да сте наясно с условията и уменията си. По-често се вглеждайте в себе си и контролирайте желанието си да се изтъквате, за да не сринете авторитета си. Осъзнайте своето място и не се опитвайте да надскочите себе си, сравнявайки се с други. От февруари до октомври ще имате подчертан успех в делата си. От 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, Меркурий е ретрограден, което значи че не бива да се предприемат нови начинания, но ви позволява да работите и приключите изостаналите си задачи. Трудности са възможни през май, а пътуванията през юни е по-добре да са за отдих и развлечения, отколкото по бизнес.
 През януари и март се пазете от интриги и не позволявайте да ви въвличат в ничии игри. През април или август не давайте заеми и не взимайте кредити. Старайте се да не харчите повече, отколкото получавате. През май или септември ще постигнете финансова стабилизация, възможно е и в сътрудничество с друг човек или фирма. Креативността ще ви помага да успявате, а липсата на гъвкавост и недобра съобразителност може да ви провали.
 Здравето ви през 2019 година ще зависи в голяма степен от психическото ви състояние и грижите, които полагате за себе си. Първите пет месеца ще се чувствате в добра форма, без излишни тревоги и лошо настроение. Физическите упражнения ще се отразяват добре на тонуса и повишават самочувствието ви. Важно е да не стигате до крайности, в желанието си да постигнете бързи резултати.
 През лятото си наложете по-умерено темпо на живот и работа. Възможни са стомашни неразположения и вирусни инфекции.
 За хронично болните април, май, октомври и декември ще изискват по-сериозни грижи, внимание и лекарско наблюдение.
 При вас през 2019 година има опасност от травми, което изисква повишено внимание по време на път, при разходки и туризъм в планината. Сигурно е, че и на море и на планина ще се чувствате добре, особено, ако сте сред приятели.
 
 През 2019 година личните ви взаимоотношения ще са спокойни и ще ви карат да се чувствате в душевна хармония, ако не позволите на материалното да владее мислите ви и се грижите за семейството и близките ви. Това е лесно постижимо, ако сте склонни на компромиси, вниквате в ситуациите и сте в добра форма. Както и до сега, желанието ви да сте свободни и да правите това, което ви се харесва ще бъде водещо при вас. Но ако не решавате своевременно появилите се проблеми, безпокойството ще се появи и нещата могат да се задълбочат.
 За не семейните март, април, ноември и декември са подходящи за брак, но за брак по любов. Всички други внушения могат да излязат неверни и след време горчиво да съжалявате.
 През 2019 година ще имате късмет и много щастливи дни, от вас зависи да ги разпознаете и да им се насладите в пълнота.