Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Лъв

Ноември
Емоционалността ви през ноември ще бъде определяща за делата и спокойствието в живота ви. Съдбата често ще ви изправя пред сложни обстоятелства, които ще може да преодолеете, ако сте овладени и не се поддавате на импулси, тласкащи ви към бързи действия. Не се препоръчва да започвате нови начинания, работете спокойно върху текущите си задачи и следвайте рутинните си задължения, без напрежение и стрес. Само така ще бъдете полезни на себе си, ще запазите душевното си спокойствие и мира в отношенията със семейството и заобикалящата ви действителност. В нищо не се опитвайте да надскачате себе си, за да не се провалите и разочаровате. Слушайте собствения си глас и не се подвеждайте по ничие мнение, вие най-добре знаете какво можете и как да го постигнете. Предвид казаното, ще се радвате на това, което имате и на успехи, заслугата за които ще бъде изцяло ваша. Почивайте си по-често, контролирайте себе си и желанието ви да се доказвате на всяка цена, с което може само да си наредите. В семейството проблеми не се очертават, стига да не прекалявате с отсъствието от дома и не пренебрегвате грижите си за партньора, децата и родителите ви. Последните, по свои разбираеми причини, ще изискват повече внимание, което на моменти може да ви струва и прекалено, сами преценете, но не ги лишавайте от необходимото.

 

2019
2019 година ще бъде година на действието за вас. С нестандартните си идеи и приятелска подкрепа ще отворите път на нови възможности за развитие на уменията си и ще реализирате плановете си.
 Смело може да предприемете нови начинания, звездите ви дават увереност и подкрепят стремежите ви. Водени от различни интереси, сред които и духовни, с усърдие ще анализирате себе си и обкръжението ви, и дано изводите ви се окажат правилни, за да черпите от прозренията си.
През годината ще осъществите множество делови, приятни и интересни срещи и контакти. От представянето си ще оставате доволни и горди, но се пазете от възгордяване. Бъдете естествени и не губете връзка с реалността, особено що се касае до любовните ви авантюри, за да не останете разочаровани.
 Постигайки целта си, която за някои има пряко отношение с професионалната им реализация, се пазете от коментари и прибързани действия. Бъдете делови и не обстоятелствени, отсявайте истината от хвалебствените слова по ваш адрес и взимайте трезви решения, които да следвате.
 Януари и февруари ще бъдат успешни и силни месеци за личните ви и финансови дела.
 Честите промени през 2019 година ще изискват да сте в подходяща кондиция и приспособимост, което ще ви създава затруднения от различен характер. Много неща ще наваксвате в движение, показвайки умения и качества, каквито на други липсват. Развитията през второто и третото тримесечие на годината ще са различни при всички. Февруари е измежду най-благоприятните за кариерата и работата ви, през май ще откриете нови приятели и създавате стабилни връзки. Любовта ви ще се разгърне през юни, но юли ви очакват леки разочарования. През август и септември бизнесът ще ви наложи нови правила, а октомври е подходящ за пътувания и отпуск, ако не сте го ползвали през лятото. Оставащите до края на годината месеци ще изживеете в по-спокойна обстановка, нещата ви ще се подреждат добре и ще се радвате на подкрепата на семейството ви.
 Благотворно влияещите ви представители на зодиака през годината са Овен, Близнаци, Стрелец и Козирог, с някои от които ще създадете надеждно партньорство, интимна връзка или бизнес.
 В работен и бизнес план с лекота ще осъществявате целите си, ако освен на разума се доверявате и на интуицията си. Използвайте творческия си потенциал, увереност, красноречие и борбен дух, за да изразите по-добре себе си и постигнете върхове в сферата, в която влагате енергията си. В отношенията с колегите и онези, които са по-долу от вас в йерархията бъдете достъпни и общителни.
 С успех ще се развивате в дейности, които не налагат определени изисквания и норми. Открийте това, което ви е на сърце и отговаря на емоционалността и на уменията ви, и най-вече, която ви дава сигурност. Не се притеснявайте от конкуренцията, при вас тя е двигател на прогреса и ви провокира да разкриете повече от потенциала си. Ще бъдете оценени.
 Възможно е през годината да смените работното си място, което не бива да ви притеснява, защото така обогатявате опита си. Ще имате успех в творческите занимания и дейности, имащи отношение с финанси, в научната работа, в медицината, екологията и в изкуството. Чувствайки се свободни, в среда, която ви насърчава, а не потиска, ще дадете простор на идеите си и щастливи ще работите за реализацията им.
 Трудности са възможни през февруари, март, август и октомври, но благодарение на бързата си мисъл, с находчиви действия и правилната оценка на момента ще намирате верните решения и ще излизате от кризата. Повече внимавайте пред кого какво говорите, и не се предоверявайте. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
 През 2019 година пред много от вас се очертават служебни пътувания, за някои и в чужбина.
 Материално стабилизиране може да очаквате още през първата половина на годината, което за някои означава повишаване на трудовото възнаграждение, от хонорари и др. финансови стимули. Всичко това ще подобри стандарта ви на живот, може да се преместите в ново жилище.
 Втората половина на 2019 година изисква да сте по-внимателни към всичко, свързано с парите ви, при сделки и вземане на кредит. Внимателно се запознавайте с условията по договора и не подписвайте, преди да сте сигурни в детайлите, за да не останете подведени и да загубите.
 В здравословно отношение през 2019 година са възможни проблеми с лимфната система, което изисква по-често да правите прочистване на организма и да избягвате замърсена среда. Полагайте повече грижи и за краката си, ще избегнете много неразположения, ако носите по-удобни обувки.
През зимните месеци отклоненията от нормата в кръвното налягане ще създава смушения в дихателната и лимфната система, в храносмилането и общото ви състояние. Съчетаването на подходящ хранителен режим с двигателна активност ще помогне да се справите по-безболезнено с тях.
 През пролетта и лятото могат да ви безпокоят стомашни неразположения, язва, колит и други на нервна почва. Всяко притеснение, разочарование и стрес ще създават предпоставки за влошаване на здравето ви. Старайте се да избягвате крайностите, владейте емоциите и не прекалявайте с нищо.
 От септември до края на годината ще зачестят простудните и хронични заболявания, които могат да доведат до по-сериозни кризи и наложат продължително лечение. Избягвайте депресията, водете здравословен начин на живот, използвайте повече природни продукти, започнете да се занимавате с йога, правете повече разходки на чист въздух, играйте гимнастика в къщи или в спортната зала. Всичко това ще направи живота ви по-лек и приятен, ще се чувствате свободни и пълноценни, а околните доволни от съжителството и познанството си с вас.
 Сигурно е, че през годината вие ще успявате да не губите основното, което владее мислите и ви концентрира върху важните неща в живота ви, каквито са работата, парите, семейството, децата, любовта, приятелите и удоволствията ви. От нищо няма да сте лишени, ако сте последователни в действията си и ги вършите както трябва. Отделяйте повече време за отдих и развлечения. Дарени сте с качества и таланти, имате усет и творчески потенциал, които в много отношения ви позволяват да се справяте с нуждите си сами. Нещо повече, амбицирани сте да сте сред най-добрите, което е чудесно, но и страшно много изхабява силите ви. Не се претоварвайте.
 Пътуванията са добра възможност да се разнообразите приятно, но само ако около вас няма дразнители.
 Семейните представители на знака ще имат по-усложнени отношения с партньора си през първата половина на годината. Утешителното е, че нещата ще зависят в голяма степен от вас и ще бъде по силите ви да ги направлявате в желаната посока, стига да не се създаде непреодолима пропаст помежду ви.
 От втората половина на февруари до края на април може да съчетаете ваканцията си с нещо приятно, което да внесе повече хармония в брака ви. Но ако не сте успели, то обстоятелствата ще ви притиснат да анализирате отношенията си, особено през летните месеци.
 Вслушвайте се в собствените си мисли, чувства и желания, и не позволявайте на друг да определя живота ви, пък било и с добри намерения.
 Не семейните, незнайно защо, ще се дистанцират от света и ще се затворят в себе си, особено през лятото. Не пропускайте шанса си да срещнете любовта, само защото ви липсва нагласа. Но всяко зло за добро. Създадените през този период връзки няма да издържат на времето.
2019 година е подходяща за срещи, създаване на контакти, за нови занимания и пълноценен живот. Положителното настроение и позитивно мислене ще ви помагат по пътя към успеха, а прекомерното его и податливостта ви на ласкателства могат да го провалят.