Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Овен

Ноември
За представителите на вашия знак ноември е интересен, изпълнен с преживявания и приятни емоции. Амбицирани сте да осъществите многобройните си идеи и няма да се огънете пред трудностите. Последните ще са породени от странични фактори, на които може да се противопоставите, ако овладеете импулсивността си и не реагирате първосигнално на дразнителите си. Подреждайте по важност приоритетите си и следвайте набелязаната си програма, без да се впускате в нови задачи, преди да сте приключили с текущите си. Първата половина на месеца е белязана с трудности, с които ще се справите, стига да не губите присъствие на духа и да следвате борбения си дух така, както само вие умеете. Промените са в ход и ще намерят истинското си проявление през втората половина на месеца, когато много о вас ще пътуват, било по служебни ангажименти или за развлечение. Партньорската ви обвързаност често ще ви навежда на размисъл. Има хора и обстоятелства, които ще ви накарат да преосмислите поведението си. Ако установите отсъствие на коректност и други, не задоволяващи ви отношения е време да прекъснете връзката си, за да не станете жертва на добронамереността си. В професионален и финансов план ноември е добър за вас, успехът в начинанията ще ви носи популярност и пари. Ще предпазите здравето си, ако не стигате до преумора и станете по-уверени в добрите възможности, с които ви дарява съдбата. Насочете излишъкът от енергия към полезни занимания, без да се впускате в авантюри с неизяснен край. 

 

2019
2019 година ще бъде интересна и вълнуваща за вас и вашето обкръжение. Промените, които обмисляте и към които се стремите ще ви потопят в нова реалност, и дано сте си поставили правилни приоритети и цели, защото е сигурно, че ще ги следвате с неподозиран за вас хъс и отговорност. Може и неволно, но най-често осъзнато, ще извеждате на преден план новите запознанства и контакти, с чиято помощ ще решавате професионални, обществено-политически и лични въпроси. Не се възпирайте да поемате нови отговорности и ангажименти, защото чрез тях ще разкривате потенциала си и ще осъзнавате предела на възможностите си, които през 2019 година няма да са никак малко. Пътуванията ще са част от ежедневието за някои от вас и в повечето случаи ще ви носят очакваните емоции, вълнения и придобивки.
 В отношенията и поведението си, както и до сега, ще държите на честността и искрените взаимоотношения, често стигащи и до крайности, защитавайки една или друга своя теза. Но няма да ви липсва романтична нагласа и без много да се замисляте, ще предпочитате духовното и възвишеното, пред рутината и материалното, заради което може да бъдете упрекнати в отсъствие от важните събития и моменти в живота.
 На работното място ще бъдете ценени като професионалисти и много от вас ще получат предложения за по-висока позиция, което обаче ще е съпроводено с напрежение и интриги от страна на недоброжелателни колеги. Въпреки това, ако сте овладени и премерени ще успявате да наложите идеите си и да заемете полагащото ви се по-добре платено и отговорно място.
 В обществено-политически план 2019 година ще се отрази на живота ви по начин, какъвто много от вас не предвиждат. Промяната в мисленето, в поведението, в приоритетите и взаимоотношенията ще оказва влияние, дали за добро или не, ще зависи от личното ви отношение към проблемите – своите и на другите. Ако сте реалисти и умеете да се приспособявате към новите условия и изисквания на средата към вас, и в същото време добронамерени, ще намирате общ език с онези, с които живота ви среща и наместо да се конфронтирате, ще градите заедно бъдещето си: всеки със силите, разума и уменията си.
 Постигнете ли всичко това, бъдете сигурни, че ще се радвате на добро здраве, благосъстояние и работа, от която ще оставате доволни. През февруари промените ще ви се отразят на финансовото и емоционално състояние. Имате сили да се справите, правили сте го и до сега, за това не унивайте и бъдете силни. Много хора ще разчитат на вас и не бива да ги обезкуражавате с апатията, на която е възможно да се поддадете. Март е подходящ за стабилизиране на семейните отношения с партньора, децата и родителите, както и с колегите на работното място. Не забравяйте, че без компромиси ще ви бъде трудно, за това да отстоявате своето не винаги ще ви носи очакваната победа. Всеки опит за промяна на когото и да било ще е без полза и ще ви струва загуба на енергия и нерви. Следващите два месеца ще са успешни за вас във финансово отношение и без сътресения ще посрещнете лятото. Възможни са доходи и от допълнителна заетост. През юни ще имате повече поводи за доволство, сред които добро настроение, здраве и професионални успехи. Проблеми на работното място са възможни през юли и октомври. За някои от вас това означава смяна на работното място, но дано сте намерили друго по-добро, преди да предприемете тази решителна стъпка, за да не посрещнете края на годината без доходи.
 В личен план през 2019 година ви предстои да я изживеете пълноценно и се наслаждавате на заслужено внимание, почит и уважение от страна на хората, с които живеете и работите. Годината е подходяща за смяна на работното място, както вече стана на въпрос, за смяна на местоживеенето и на жилището ви. В семейството ще имате придобивки. Порасналите ви деца ще се отделят от дома, други ще създадат свое семейство и свой дом. Това са все хубави моменти, които ще има с кого да споделяте.  Пътуванията през 2019 година ще ви носят добро настроение, особено, ако са за развлечения. Поемете нещата в свои ръце и отрано организирайте отдиха си, това го можете и няма да срещате затруднения.
 Промяната, която ще се усети във всяка сфера от живота ви ще оказва влияние на мислите и действията ви, и дано това ви помогне да го направите по-балансиран и интересен. Всичко, което предвиждате ще е по силите ви да го постигнете, ако сте мотивирани и сте прозрели необходимостта от личната си промяна, с която по-безболезнено и елегантно да се адаптирате към реалността на 2019 година.
 В духовен план ще имате своите търсения и постижения, помагащи ви да прозрете напред в бъдещето. Бъдете чувствени, но не изпадайте в крайности  на духа. Разкривайки повече от вътрешната си красота, ще се радвате на споделени чувства, радости и човешка топлота.
 В работен пран първите четири месеца на годината ще бъдат ползотворни, особено що се касае до нови проекти и решения. Имате много идеи, задълбочете работата си над тях, не само ще ви носят доходи, но и професионално признание. Бъдете смели и не се страхувайте да отстоявате позициите си. През май – юли изникват нови възможности и по-осезаемо ще търсите промяна, която може да бъде както на работното място, така и в подмяната на партньори или в друг план, но касаеща професионалната ви заетост. Във всички случаи не се обвързвайте с чужди отговорности, за да не се окажете повлечени към дъното. Бъдете напористи, не се страхувайте да рискувате и да защитавате интересите си. Септември е удачен за успешен бизнес, сключване на договори и реализация на сделки. Важно условие е във всеки един момент да оставате реалисти и не се поддавате на мимолетни хрумвания и импулсивни желания, за да не изгубите постигнатото. През октомври ще продължите победната серия и ще се наложите с работата си, която ще ви донесе признание и високи доходи. Съвсем заслужено ще дойде и повишението за някои от вас. Работата в екип ще ви носи очакваните резултати, благодарение на умението ви да се вслушвате в съвети и идеи, които оценявате като перспективни. За онези, които сега започват свой бизнес 2019 година също няма да е лоша. Но за да постигате целите си ви е нужно да имате свобода на действие и открити хоризонти. В природата ви е да сте водачи, отколкото изпълнители, за това и няма да се страхувате от никакви предизвикателства и интелектуални упражнения. Работите мотивирано и вдъхновено, когато сте убедени в ползата от това, което правите. Обратното ви обрича на униние, потиска настроението и ви прави конфликтни. През годината се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периодите: 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
 За представителите на знака Овен 2019 година би донесла успех в занимания от сферата на образованието, политиката, техническите науки, в областта на спорта, бизнеса с книги, в търговията и туризма.
 По отношение на парите ви 2019 година се очертава да е на приливи и отливи, което ще ви позволи и почивка и желани покупки. Харчете разумно и бъдете пестеливи, за да имате готови пари в случай на остра необходимост. През февруари - май ще има по-засилено движение на средства и банкови транзакции и в този смисъл годината ще бъде успешна за банкери, икономисти и счетоводители, борсови и застрахователни агенти. През втората половина на периода се очертават известни финансови притеснения, които може да избегнете, ако сте честни и не предприемате рисковани финансови начинания, могат да ви измамят и да загубите, най-вече при работа с чуждестранни партньори. През първото и последното тримесечие на 2019 година не давайте пари на заем, защото вероятността да не си ги получите обратно е реална. Проучвайте внимателно условията на договора и не подценявайте ситуацията, за да не се провалите сами.
 В здравословен план 2019 година се очертава спокойна и благодатна, стига да полагате добри грижи за здравето и себе си. Над всичко бъдете волеви и не се оставяйте на случайността, отлагайки заниманията си за утрешния ден. Спортувайте и бъдете физически активни. По силите ви е да постигнете и върхове в кариерата си на спортисти, стига да сте последователни и изпълнителни в намеренията си. Нуждата от чист въздух и подходяща работна среда често ще ви изправя срещу онези, които взимат решения и от които зависят условията ви на работа, но не се възпирайте да отстоявате позициите си. Работещите на бюро и с компютър са застрашени от проблеми с гърба, очите и главата. Поддържайте нормално телосложение, и не изпадайте в крайности по отношение на храненето, емоциите и психическото си състояние. Обграждайте се с весели и общителни хора, за да е ведро и на душата ви.  Избягвайте стреса и прекарвайте свободното си време в занимания, които ви доставят душевна наслада, в четене, в посещение на културни мероприятия, туризъм, срещи с приятели или се захванете с някакво хоби, което да ви разтовари приятно.
 В личния ви живот 2019 година ще донесе много вълнения и емоции. Приемайте околните такива, каквито са и особено близките си. Не хабете силите си да променяте или моделирате никого. Успеете ли в това, то ще изживеете една спокойна и удовлетворяваща ви година. Ще поддържате нормални и дори приятни взаимоотношения с партньора си, а някои ще се поздравят и с придобивки в съвсем личен план, такива, на които тайно са се надявали за себе си. Конфликти са възможни през втората половина на март и първата десетдневка на април, както и почти през целия месец септември, което налага да бъдете по-сдържани и толерантни. През януари, февруари, май, юли, ноември ще се радвате на споделена любов. Периодът е подходящ за сключване на брак, необвързаните ще срещнат своята половинка или създадат силна приятелска връзка. Полезно е да се замислите над живота си и ако се чувствате неудовлетворени, да се преборите със страховете си и преодолеете препятствията, които сами си налагате, за да напреднете в развитието си. Бъдете обективни към себе си, не се примирявайте с недостатъците си и работете за отстраняването им, за да не съжалявате за пропуснатото време. Чувствителността ви често ще е изострена, но може да се владеете и да постигате целите си, стига да не злоупотребявате с алкохола.