Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Хороскопи > Месечен хороскоп Телец

Ноември
Професионалните ви задачи и бизнес планове ще се окажат сред най-приоритетните ви ангажименти през ноември, заради които често ще пренебрегвате личния си живот и семейството. Отдадеността ви на работата често ще ви дистанцира от обкръжението, дори и на работното място, заради което не винаги ще бъдете приветствани в реализацията на новостите, които замисляте. Промените изискват да си сътрудничите по-добре с партньорите и колегите ви, сами не бихте могли да се справите с всичко, но ако налагате условия, които са в техен ущърб, не разчитайте особено на успех. В същото време преговорите ви със задгранични партньори ще преминат според очакванията ви, и в оставащото време до края на годината време е възможно да подновите или стартирате общ бизнес. Ноември е добър за личните ви и делови контакти с дългосрочна перспектива, търсете близостта на хора, имащи власт и положение, това ще оказва положително въздействие върху самочувствието и позициите ви в обществото. Пътуванията ви ще са интересни и зареждащи ви с нови сили. Грижете се за духовното си израстване, като се предпазвате от грешки и приемете, че правенето на компромиси не е белег на слабост, а на зрялост и прозорливост. Не стигайте до крайности и не правете не поискано добро, за да не навредите на здравето си. В семейството ще избегнете недоразумения с партньора, ако сте по-сдържани откъм претенции, но най-вече, ако не изневерявате. Не семейните имат шанс за създаване на сериозна връзка.


 

 

2019
През 2019 година ще постигнете завидно благосъстояние и удобства, за които сте се погрижили сами. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, особено ако влагате воля, находчивост, желание и не на последно място усърдие и професионализъм. Очакват ви много успехи и от вас зависи да се възползвате максимално. Голяма част от времето си ще посветите на семейството и близките ви, а ако нямате такова, то годината е удачна за създаване на семейство и деца. Бъдете внимателни в отношенията с най-близките ви хора и особено с партньора ви. Често в стремежа ви да печелите пари и да утвърждавате професионалните си позиции загърбвате задълженията си и забравяте за добрия тон, които трудно се възприемат за нормално поведение от съпруга/съпругата ви, и това ги навежда на мисли за раздяла, като изход на кризата, която сами сте сътворили.
 Отговорностите ви през 2019 година ще растат, най-вече финансовите, ако са ви поверени да управлявате чужди пари. Като истински реалисти, ще останете на нивото на претенциите си, но това и задължава да сте еднакво обективни както към себе си, така и към онези, с които живота ви събира. Посвещавайки голяма част от времето и вниманието си на бизнеса и кариерата си, няма да останете чужди и на личните си предпочитания, на любовта, дома, социалното си и обществено-политическо положение. За много от вас то ще претърпи промяна, в посока създаване на семейство, покупка на ново жилище, издигане в йерархията не само на работното място, но и в по-високо ниво в управлението на бизнеса, а за някои и на държавата. Трайно обвързаните със семейство ще работят за разширяване на бизнеса, очевидно тези неща имат връзка при вас, за други 2019 година ще донесе нови придобивки и разшири фамилията. При много от вас ще се наблюдават интересни развития, съчетавайки лидерски позиции с отговорности, ограничаващи полета на амбициите ви.
 Силните ви периоди през 2019 година се очертават да са през май и август, в които ще бъдете в кондиция да осъществите амбициозните си финансови и професионални проекти.
 През януари и декември събитията в живота ви ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си, анализирайки и съпоставяйки плановете си с реалността. Изявите ви, най-вече финансови и професионални, безспорно ще ви правят доволни и ще бъде хубаво да има с кого да ги споделите.
 Обърнете внимание на взаимоотношенията си с представители на знаците Рак, Дева и Козирог, с някои от тях ви предстои да участвате и реализирате сделки или ще ви помогнат в професионалната кариера.
 Като едни от най-успешните представители на зодиака, през 2019 година ще се чувствате добре със себе си и ще се радвате на живота си. Не пренебрегвайте онези, които помагат на успеха ви, покажете им благодарността и уважението си, за да не губите своето.
 Няма да липсват и изненади, на неприятните от които ще може да се противопоставите, ако останете адекватни на събитията, съсредоточени и във всеки един момент се възползвате от възможностите си.
 През годината бъдете етични и не давайте оценки за хора и събития, ако това не се очаква от вас. По-често изразявайте уважението и възхитата си от добрите образци, насърчавайте проявите на доброто и мислете позитивно. Прогонвайте лошото настроение и мисли и живейте освободено, според разбиранията си и приетите норми.
 В работен план през първата половина на 2019 година ще впечатлявате с решителността си, с която посрещате предизвикателствата, успявайки да се наложите над конкурентите си и да печелите от провалите им. Добре обмислените ви решения ще се превърнат в отправна точка за смели и точни действия, понякога дори и рисковани, но във всички случаи печеливши. Това ще ви даде голяма сили и направи много уверени занапред.
 Втората половина на 2019 година няма да ви изненада с нищо ново, що се касае до работни проекти, идеи и срещи. Рутината ще ви погълне и на моменти, особено в началото на есента може и да ви до скучае. Съдбата се грижи за вас да получите достатъчно време за отдих и се заредите с нови идеи. Не изпреварвайте събитията и следвайте спокойно програмата си. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий в периодите: 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.
 Финансовото ви положение през първата половина на годината ще бъде благоприятно, позволяващо ви да живеете спокойно и без притеснения. Възможни са допълнителни доходи от рента, наследство или друга заетост.
 Парите през втората половина на годината, в резултат на успешен бизнес, търговия и финансови реализации ще са достатъчно, за да поддържате своя стандарт на живот и осъществите пътуванията, които планирате. Не е препоръчително да давате пари на заем, въпреки, че ще бъдете заобиколени от хора, което ще търсят по-близък контакт с вас точно по тази причина. Септември е удачен и за по-рисковани финансови начинания, но ако се каните да вземете кредит е добре да го направите в началото на март, втората половина на май и началото на юни, края на август и началото на септември, от средата на октомври до началото на ноември. Пестеливостта ви е неразделна част от мисленето ви и ви помага да запазвате спокойствието си и в случаите, когато другите губят своето. Въпреки това не се оставяйте в плен на парите и желанието ви да ги притежавате на всяка цена, за да не се провалите.
 По отношение на здравето ви през 2019 година ще полагате грижи и това ще поддържа тонуса ви в добра форма. Препоръчително е да обърнете повече внимание на стомаха и храносмилането, като приемате лека храна. Не прекалявайте с люти, солени и тежки храни, както и с алкохола, за да запазите нормалното функциониране на черния дроб и червата си. Решавайте своевременно възникналите неразположения и здравословни смущения. Внимателно подбирайте диетите, на които доброволно се подлагате, от това ще зависи не само общото ви състояние и тегло, но и настроението ви. Не изпадайте в заблуди да се лишавате от определен вид храна, хранете се здравословно и ще се чувствате добре. За вас не е препоръчителна храна, богата на въглехидрати, заложете на повече плодове и зеленчуци, както и на храни с ниско съдържание на протеини, каквито са рибата, пилешкото месо, яйца и прясно червено месо. Заниманията със спорт ще помогнат не само да върнете добрата си физическа форма, но и ще ви избавят от стреса. За последното са полезни също така медитация, музикални занимания и работа, изискваща концентрация, както и упражнения, съчетаващи единството между духа и тялото. Творчеството ви помага да разкриете повече от вътрешната си красота.
 От началото на годината до средата на март и от края на юли до края на октомври са възможни здравословни проблеми, които не бива да бъдат неглижирани, за да не се задълбочат. Отделяйте повече време за почивка и развлечения, особено през юни, юли и декември, когато напрежението може да промени плановете ви. Амбицията ви да сте първи във всичко и надценяването на физическите възможности може да създаде смущения в работата на стомаха и вътрешните органи, до проблеми със сърцето. Годината е подходяща за отказване от цигарите и алкохола. За по-добър релакс ще ви помогне топла вана, която ще върне енергията и настроението.
 Физическите упражнения, занимания с градинарство, лозарство, разходки сред природата, плуване и туризъм са добра алтернатива за свободното време, за закаляване и постигане на добра издръжливост и упоритост. Сред предложените алтернативи намерете нещото, което ще ви ориентира кое е правилното за вас и посочи пътя ви занапред.
 2019 година е отлична за лидерските ви заложби и умения. Без усилия ще изпъквате и се наложите като лидери. Възползвайте се от всяка една ситуация, която ви дава професионалното ви положение, но не само за свое добро, а и за доброто на другите. Бъдете сигурни, че направеното добро се забелязва и връща. В начинанията и отношенията си ще се отличавате с коректност, точност, съобразителност и умение за работа в екип. С колегите и подчинените си бъдете толерантни, но и взискателни. Както и до сега ще ви се отдава добре да съчетавате работата и удоволствието, без да изпадате в крайности и извличайки най-доброто за себе си. Всичко положително, с което можете да бъдете забележими е добро за вас и е препоръчително да се стремите към него.
 Благодарение на упорството и труда си ще се радвате на повече финансови стимули, което е и целта ви. Изразени успехи ще имате в сферата на търговията и продажбите, в управлението, в рекламата, в обществено-политическата и творческата сфера, в образователната и в качеството ви на консултанти.
Вярвам, наясно сте, че лесни победи няма, но за вас е важно да следвате приоритетите и целите си. Известни затруднения в работата и в живота ви са възможни в средата на март, през май, първата половина на юли, началото на октомври и втората половина на ноември. Това налага да сте по-внимателни в общуването, при подписване на договори и финансово обвързване, защото не всичко ще е такова, каквото изглежда.
 Любознателността и стремежа ви да опознаете повече места и хора през годината ще бъде впечатляваща. Ще цените времето прекарано с приятелите и с интерес ще обменяте мисли, идеи и впечатления. Ще пътувате, някои от вас в далечни страни, ще се веселите и забавлявате така, както сърцето ви подсказва. Ще се интересувате от нови сфери на познанието, сред които астрология, парапсихология и езотерика, което ще ви обогати и помага да израствате духовно.
 В интимния ви живот и любовта 2019 година няма да бъде измежду най-леките за вас. Ще се чувствате объркани и това ще оказва влияние на отношенията ви. Добре е семейните представители на знака Телец да си направят равносметка и преоценка на поведението си към партньора им, особено през април, когато нещата в семейството могат да се задълбочат. Търсете причините за неудовлетвореността си в брака единствено в себе си и не винете партньора си за собствените си страхове.
 През юни атмосферата ще се подобри, но не за дълго. През лятото авантюристичния ви дух няма да бъде задоволен напълно, но за това пък след време, анализирайки психологическите си проблеми, няма да останете разочаровани от себе си.
 Септември и октомври също няма да са спокойни за семейството ви месеци, най-вече заради вашата раздразнителност и нервност. Ще запазите мира около себе си, ако си наложите повече търпение и с любов и внимание съжителствате с близките ви. Решавайте проблемите заедно с партньора си и не се опитвайте да поемате цялата отговорност, особено ако липсва подготовка и няма единомислие с партньора ви. Бъдете обективни и не злобливи, особено когато обвинявате.
 Не семейните ще търсят усамотение, особено през лятото и есента. С поведението си ще влязат в противоречие със самите себе си, което е добре да ги навежда на размисли за „собственото им аз”, в случай, че желаят да анализират себе си.
 В началото на есента ще има развития, които ще поставят на изпитание чувствата ви и ще покажат доколко сте подходящи един за друг. Често конфликтите и провокациите ще се превърнат във ваши учители, но дали ще си научите уроците, остава вие да изберете. Бъдете открити и честни, без да минавате границите на добрия тон и поведение. Истината ще ви направи свободни.