Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Магия и Ритуали > Подготовка за магически действия.

Как да се подготвим за магически действия!  Изградете сами защита от негативни влияния.

1. Всичко се прави на гладен стомах. Колкото по-дълго сте гладували – толкова по-голям е ефектът.
2. Всяко съмнение за ефикасността на магият нарушава построяването на магическа верига. И средствата губят силата си. Необходима е непоколебим вяра в методите и своите възможности.
3. В навечерието на ритуала спрете каквато и да било домакинска работа. Повече общувайте с природата. Разходете се в гората, в парка, поседнете на брега на река. Вдишайте жизнена сила.
4. Въздържайте се от алкохол, пушене и полов живот седмица преди началото, както и по време на занятията.
5. Задължително изпълнявайте всичко точно така, като е написано и довършвайте всичко докрай. Ако не довършите нещо докрай или измените последователността на изпълнение на ритуала, можете да отслабите своя организъм и дори да си навредите.

Пригответе мястото, където вие смятате да извършите ритуала. Проследете наоколо да няма нищо излишно. Съберете всички необходими инструменти и определете олтара. Пригответе не много вода с ароматизатори за добавка: сандалово дърво. Трябва ви и морска сол, свещи и вино. Очертайте кръг така, че олтарът да се окаже вътре в кръга. Застанете с лице на Изток.

Повдигайки ръце към небето, кажете:

“Рафаел, Ангел на Въздуха, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на Въздуха да е с мен и с тази сила аз ще ида между световете.” След това обърни лице на Юг и повдигайки ръце, кажи: “Михаил, Ангел на Огъня, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на Огъня да е с мен и с тази сила аз ще ида между световете.” Обърнете се на Запад и повдигайки ръце към небето, кажете: “Габриел, Ангел на Водата, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на Водата да е с мене и с тази сила аз ще ида между световете.” След това обърни лице на Север, вдигни ръце с думите: “Ариел, Ангел на Земята, аз те призовавам. Бъди свидетел на моя обред и охранявай моя кръг. Силата на Земята да е с мене и с тази сила аз ще ида между световете’. След това отново вдигни ръце към небето и кажи: “Този кръг и аз се намираме между световете, вън от границата на времето, вън от деня и нощта, вън от раждането и смъртта, вън от радостта и мъката”. Затворете очи и си представете образ на Богиня. Поканете я да влезе във вашия кръг. След това прочетете заповедите на Богинята. Запалете свещта и я повдигнете над главата: “Тази нощ в този час аз призовавам древната сила /Кажете името на призоваваната богиня/ Аз ви моля да ми помогнете в моя ритуал на посвещение. Аз избирам нов път в моя живот. Аз начертавам този кръг , за да посветя своята душа и тяло на /Името на Богинята/ и науката за магиите. От този ден нататък аз ще уважавам всички закони на Космоса. Аз се кълна да запазя тайните на Ремесел в моето сърце, в живота и вън от него.”
След това вземете морската сол и по щипка я прибавяйте към приготвената вода, при всяка щипка произнасяйте името на Богинята. След това вземете вода и опръсквайки себе си , повтаряйте: Опръсквайки коленете: “Посвещавам коленете, защото на тях заставам пред олтара на моята вяра, не с молба , а с благодарност.” Опръсквайки гърдите: “Посвещавам моето сърце, което бие с истинска любов към света. Кълна се да защитавам и да уча всички твари на земята.” Опръсквайки устните: “Посвещавам моите устни, защото те винаги произнасят истината.И чистите мисли на моята душа не се помрачават с лъжа.Нека потока на мъдростта да послужи за благото на човечеството”. Опръсквайки челото /в областта на третото око/: “Посвещавам моето трето око, с което мога да видя отвъд завесата на живота”. След това прочетете клетвата на ведите: “Аз /Име/ в присъствие на Вселената, по собствена воля, а не по принуда, тържествено се кълна да спазвам законите на Ремесел., да не причинявам вреда на нито едно земно и небесно създание. Да не разкривам тайните на Ремесел и да не се хваля с това, с което ме дарува богинята. От този ден и от този час аз отново се раждам за света”. След това вземете чаша вино, отпийте глътка, излейте една част на земята пред олтара с думите: “Приеми това вино /името на Богинята/ като моя благодарност. Останалото вино разлейте на четирите страни на света с благодарни думи към четирите Ангела. След това произнесете: “Кръгът е открит”.

 

Когато човек се ражда, душата влиза през фонтанелата и образува структура,
която блокира предишните прераждания, т.е.генетичната информация блокира кармичната.
Душата се формира като енергоинформационна структура в зависимост от начина на живот.
Всяка отрицателна постъпка прави тази структура неустойчива.
Когато човек умре, т.е. след физическата му смърт тя се преструктурира в сфери
и се подготвя за преминаване в друго измерение. Този процес трае от 9-я до 40-я ден.
Критерият, който определя коя душа на къде да тръгне е степента на хармоничност.
Случайно извършената негативна постъпка нарушава временно хармонията,
но това може да се поправи от самия човек. За простими грешки се приемат постъпките на хора,
защитаващи живота си и действията на хора, принудени да изпълняват чужда воля.
Те имат шанс да поправят стореното в следващото си прераждане.
Съзнателно извършеното зло отнема всички шансове за всяко ново прераждане.
По въпроса за магиите, трябва да кажа, че под съвременна магия се разбира въздействието
върху живи и неживи енергоинформационни структури с помощта на психическата сила на мага,
общото поле на Вселената и информацията от магическия кръг.
Правете добро, за да сте щастливи и обичани!
Магията изисква пълна хармония между физика, психика и енергетика, абсолютно владеене на емоционално,
мисловно и енергийно равнище и най-вече природна дарба.
За да станеш такъв трябва да преминеш поне 7 прераждания.
В практиката на моите действия използвам силата на 4-те стихии:
Огнена ( магия за защита, за определяне на черна магия, за формиране на съдбата, за любовни ритуали, за пари и тн.);
Водна стихия (3а ясновидство, привличане и др.);
3емната стихия най-широко приложение намира в магията, а въздушната е в комбинация с другите три стихии.