Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Силата на водата

Силата на водата: Заредете си чаша за богатство!

Силата на водата не е за подценяване, тя може да бъде програмирана.

Програмирайте си чаша, която ще ви дари с богатство, а силата на водата ще се разгърне пред очите ви.

Знаете, че живителната течност не само съхранява, но и предава информация, тя може да се ползва за различни ритуали. Разбира се, вие не трябва да се опитвате да вредите с нея, а да си помогнете, ако това се налага. Може да потърсите подкрепа, когато е засегнато здравето ви, когато се нуждаете от любов или изобилие.

Ако в момента, вие се оплаквате от липсата на достатъчно финансови средства, то определено може да промените нещата със силата на водата. Изберете обаче енергията на новолунието и пълнолунието. Добре е точно тогава да заредите водата, за да ви донесе богатство.

Използвайте дестилирана вода или си преварете на котлона у дома. Любимата ви чаша трябва да е в ръцете ви, а вие се отпуснете спокойно на дивана, докато я държите пред очите си. Трябва да затворите очите си и да визуализирате моменти, които показват вашия просперитет, увеличаване на приходите ви, всичко, което ви кара да се чувствате отлично, защото вече сте богати.

Стремете се все пак да се доближават до реалността, за да може по-бързо да се претворят и да ви донесат плодове. Бъдете позитивни и убедени, че развръзката е близо.

След като приключите със зареждането, изпийте водата с цялата си увереност, че мечтата ви ще се сбъдне. Силата на водата няма да ви разочарова, но не забравяйте, че трябват и усилия от ваша страна.

Възможно е да настъпят събития, които са малко по-различни от тези, които вие сте нарисували в главата си. Не се отчайвайте, Вселената си знае работата. Тя ви подпомага, колкото е необходимо на този етап, просто бъдете благодарни.

Късметът няма да ви напусне и следващия път, не се отказвайте, продължавайте да опитвате. Всеки месец вие може да се осланяте на силата на водата и да наблюдавате какво точно се случва.