Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Полезно > Съдба според деня ..

Поличба за значението на деня от седмицата- какво значение оказва деня в който сте родени върху вашата съдба?

Понеделник:

Родените в понеделник са красиви хора. Ако детето тръгне за първи път на училище в понеделник, то ще помни всичко. Какъвто е понеделникът, такава ще е цялата седмица. Ако те мързи да работиш, цялата седмица ще те мързи. Ако в понеделник дадеш пари, цялата седмица ще даваш и обратното!

Вторник:
Вторникът е лош ден. Във вторник не се започва нищо. Родените във вторник нямат късмет в живота. Във вторник не се сади нищо и не се тръгва на път. Всеки вторник има зъл час и никой не го знае кой е. Във вторник не бива да се кроят дрехи. Най-лош е първият вторник на Великите пости. Който се роди в този ден, ще бъде нещастен.

Сряда:
Човек, роден в сряда е щастлив и късметлия. Каквото е времето в сряда, през следващите дни ще се обърне. В сряда не бива да се започва никаква работа и не бива да се дават пари на заем. Жените не бива да тупат постелките си в сряда, защото късметът ще им избяга през прозореца.

Четвъртък:
Който се роди в четвъртък ще пътува много. Не е хубаво на този ден да се работи, защото ще има злополука. В четвъртък не се правят сватби, защото младите ще се разделят. Не се започва нищо, не се купува животно, не се сади дърво. Пролетно време садете цветята в четвъртък, ако искате да са буйни и красиви. Момиче, което се къпе в четвъртък, ще се омъжи щастливо.

Петък:
Родения в петък няма да има богатство. В петък не се започва нищо, не се тръгва на път, не се сее. Дрехите, скроени в петък, носят нещастие, на този, който ги носи. Ако в петък времето е хубаво, през следващите дни ще е лошо и обратно. В петък не бива да се шие. Хубаво е в петък да се меси питка.

Събота:
Родените в събота са весели и богати хора. Те са предпазени от действието на злите сили. Родените на тези ден имат пророчески сънища и могат да говорят с умрелите. В събота е хубаво да се тръгва на дълъг път. В събота не се правят годежи и сватби. Ако младо момиче си мие косата в събота, ще има щастлив брак. Не е хубаво да се започва никаква работа в събота.

Неделя:
Най-щастливите хора са родени в неделя. Те за здрави, късметлии и богати. Родените в неделя са много красиви хора. В неделя не бива да се работи, а човек трябва да се весели. Не се садете цветя в неделя, защото няма да вирее добре и скоро ще изсъхне. Не чистете дома си, защото със сметта от къщата си в неделя ще изхвърлите и парите. Не бършете прах в неделя, защото си избърсвате късмета за следващата седмица.