Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Талисмани > Талисман за защита на дома

В зависимост от това как е разположен дома ви, какъв е неговия изглед и колко души живеят се препоръчва да се консултирате със специалист.
Тел. 0888/112700

Талисман за защита на дома. Изработва се строго индивидуално!

Едно от най-мощните средства за почистване на къщата и личното пространство е водата. Водата, по своята същност, е очистваща и измиваща. От древни времена тя се използва в духовните церемонии и се свързва с мистериите на човешкото съществуване. Водата може да почисти дома от отрицателната, застояла енергия и да върне в него излъчването на мир и яснота. Дори само наличието на вода в дома внася в него изумителна духовна енергия.

Има много легенди по целия свят, които разказват как водата дарява живот, младост, мъдрост и безсмъртие. За древните египтяни водата била първоизточникът, от който се родили боговете. Индусите вярват, че водите са началото и края на всички неща на земята. За народите от Месопотамия, водата била бездънен извор на мъдрост. Много култури изповядват култ към водата и вярват, че в звуците и движенията й се материализира душата на жив дух. Водата е чудесно средство за почистване на стаята от лоши чувства, тъй като самата тя олицетворява емоциите.
Домашните фонтани, вазите с вода и аквариумите са един от най-успешните и приятни методи за събуждане на Водата в дома ни.