Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Толкова различни

Толкова различни… различни съдби. В практиката си с какво ли не съм се сблъсквал...имената на героите са променени!

Събиране на разделени двойки и семейства. Отстраняване на любовник/ца. Силни ритуали за любов!

Една приятелка помня много добре и досега, въпреки че от този ден изминаха години. Виктория имаше две деца и любовник, за чувствата на когото искаше да разбере от мен, а след това да направим магия за любов. Тогава гадаех по-иначе от сега. По-късно вече си изработих строго определен начин: първо с индийски карти, сочещи предстоящите в два-три месеца събития, а понякога и по нещичко от миналото на посетителя. После нареждах обикновени карти за характера и отношенията (по три карта отгоре надолу), от което се вижда да ли любимия държи на тези отношения. След това “Руни” (древни писмени знаци на скандинавските народи ). Те показват не само вътрешният
свят на човека и нагласата му към дадената ситуация, но и събития и постъпки. След това идва ред на обикновената колода карти, която се подрежда по тринадесет. Малцина я знаят. По нея също се вижда събитията и хора, които ви интересуват. Следва Книгата на съдбата. На практика могат да се задават всякакви въпроси за личността и окръжаващите я лица. После- Таро . Това са карти от които отначало неистово се страхувах поради тяхната тайнственост и магическа притежателна сила. По-късно така ги обикнах, че без тях не решавам нито един жизненоважен въпрос. По времето за което говоря, все още не бях изработил описателна схема. Гледах на индийските карти (те винаги бяха с мен) , на обикновени, но без споменатата схема, която можеше доста точно и всеобхватно да разкаже за човека пред мен. Излизаше, че момчето на Вики бе вече уморено от отношенията, те предизвикаха у него напрежение. Не малка роля за това имаха и децата. Но двамата бяха свободни хора и така ми се искаше да помогна на тази моя приятелка, че и дадох схемата за разваляне на любовни чувства. Едва след известно време разбрах колко важно е да се има предвид нагласата на партньора- ако у мъжа не са останали никакви чувства, то щеше да липсва и необходимата “почва” за магия на привързването. Сега вече подхождам много внимателно към такива деликатни въпроси, но тогава… Опитах се да вдъхна някаква надежда на Вики, но не успяхме нищо да постигнем. Магията предизвика у него само явно раздразнение и нежелание да продължава повече връзката.
Той не можеше да разбере защо изведнъж нещо започва да го привлича към тази, към която вече не изпитваше чувства.
Направих за себе си много сериозен извод- не слагай грях на душата си, не бъди съдия на съдбата на другите и най-внимателно преценявай ситуацията, преди да вземеш някакви мерки. Главното в работата ми е да не се нанесе вреда…
С Вики се срещнахме още веднъж и картите показаха, че и предстои най-важната среща в живота и. След известно време тя ми позвъни и потвърди, че е точно така. Едва след година-две започнах по-внимателно да боравя с моята магия….


Веднъж ми позвъни жена, която била при мен преди две години, и сърдечно ми благодари за предсказанието, на което тогава не повярвала. Оказа се, че тя била от друг град и просто минала през София. Според гаданията изцяло, се показало че скоро ще смени место живеенето, при това съвсем неочаквано и с голям късмет. Не ми повярвала, тогава. Неочаквано получила наследство, и то не къде да е, а в столицата. Най-изненадващо станала софиянка- за това по-рано не можела и да мечтае. Не е ли прекрасно, че дори и най-невероятните мечти могат да се сбъднат…


Спомням си различни съдби на жени, девойки, мъже и млади и стари, които са идвали при мен от други градове на нашата родина и безкрайно съжалявам, че не си водех дневник.
Честно казано не поради мързел, просто безкрайно се изморявах и се изморявам и до ден днешен. Понякога след две посещения се чувствам така изтощен, че не ми е до никакъв дневник. При мен идват хора, стигнали до пълно отчаяние. Виждам сълзи и постоянно ги изтривам, действително и морално. Сблъсквам се с измяна и лъжа, предателство и несподелена любов…При мен идват хора при последна инстанция, когато вече е толкова объркано и неясно,че на човек му идва да скръсти ръце, да заспи и да не се събуди… А колко много злина и отмъстителност има у някои. Проявявам разбиране и понякога не мога да ги обсъждам, а всъщност нямам и това право. Как може да се осъжда човек, когото са изоставили с две деца и без средства за живеене?


Никога няма да забравя Галя. Два пъти идва при мен и сам сигурен, че ще я видя отново.
Красива, млада, много умна и самоотвержна жена. Дойде при мен по твърде незначителен повод: някаква нейна далечна роднина и правела лоша магия. Нямаше и помен от подобно нещо, но по време на гадаенето изведнъж се появи нещо, за което тя започна да негодува. Видях го това и разбрах, че мъжът и изневерява и не кръшка само понякога, а има сериозна, продължителна връзка. Повтарям, тя беше много раздразнена от тези думи. В отговор на негодуванието и аз и казах, че това тя ще разбере съвсем скоро. Всичко ще изглежда така, сякаш някои без да иска е издърпал парцал от мръсното бельо, а ще излезе цялата нечистотия.
И добавих, че тя пак ще дойде при мен…
Точно така и стана. Обади се по телефона. “Аз съм Галя, бях при вас през зимата и ми казахте, че ще дойда пак, когато разбера всичко. Може ли да дойда? Помня адреса.” Определих и час. Пристигна. Божичко! разбира се, веднага я познах, такива чувства, каквито изпитах на първата среща с нея, не се забравят, и негодувание, и злост, и жалост към нейната слепота, за която по-късно щеше да плати скъпо.
И ето я отново при мен- все такава красива и самоуверена…но в очите и имаше стаена болка и недоумение- защо така ме предадоха? Отново гадая, не разпитвам за нищо- това не е по моите правила.
И изведнъж виждам в картите- мъст, явна и непрекрита! “Галя, нещо май си намислила, да убиеш мажа си ли?” Тя подскочи: “нима и това се вижда?” -” разбира се, всичко се вижда, дори и тези твои мисли”
тя се разплака: “Тогава не ви повярвах, тръгнах си от сенса недоволна. Милсех си, че това са глупости. живеем заедно осем години, имаме си всичко- разкошен апартамент, вила, любимо куче, какво ни трябва повече? Е, господ не ние дал деца, но пак той практически ми е като дете. Пък и не е кой знае какъв красавец, нали го видяхте на снимката?
И изведнъж да чуя такова нещо! Вие казахте, че всичко това ще излезе като парцал от мръсно бельо- дръпнеш случайно едно и измъкнеш всичко останало….точно така стана. Благодарение на моята съседка. Той си призна сам, не може да лъже….”
Въобще картите са нещо много опасно. Какви ли неща могат да се появаят! Слава богу, че това става много рядко, в индийските карти например има картинка с ковчег, означава смърт не на този, на когото гадаеш, а неочаквано известие за смърт, това също не е приятно, при това на практика тези карти никога не лъжат. Подреждам ги така, че да видя какво ще покажат за следващия месец и половина, но обикновено тази карта е със срок една година- или това събитие ще стане, или вече е било, но това вече не е интересно, разказвам го, за да ви уверя, че картите могат да разкрият много- както за живота, така и за смъртта. Таро действат по същия начин. Мнозина знаят това, но най-рядкото съчетание за смърт, а и най-точното, показват руните. Измежду многото таблички със знаци има две, които сами по себе си са просто великолепни и предсказват нов живот и просперитет в работата. Имах няколко случая… първият беше много отдавна. Тези две руни си извади едно младо момиче, чието име не си спомниям, за да разбере колко рядко се случва подобно нещо, ще ви поясня, че руните са четиридесет и една, доста много , само картите таро са седемдесет и шест, индийските са двадесет и пет, а обикновените -тридесет и шест. Всички руни са сложени на масата, човекът на които гадая ги разбърква, вади ги собственоръчно и задава въпроса- какво ме очаква в еди каква си ситуация, аз разшифровам отговора, та тази девойка изважда една след друга двете страшни карти и някаква трета, която в този случай няма никакво значение. Пребледнях… измъкнах се, като и казах, че днес не е ден за гледане, че не се чуствам добре и т. н. момичето каза, че всичко и е харесало и че ще дойде отново да продължим гадаенето.
Разделихме се, пари естесвено не и взех. повече не я видях…вторият случаи беше преди две години, гледах на една много симпатична лекарка, на която никак не и вървеше в личния живот. Тя собственоръчно извади руните, като зададе въпроса какви са плановете и събитията около нейния любим, виждам тази най- трагична комбинация и изпадам в ужас- какво да кажа? Дамата се оказа умна и прозорлива жена, тя веднага почуства, че нещо не е наред, помоли ме да и кажа истината. Казах и.
В отговор тя призна, че през цялото време е имала предчувствие. “Той върви по острието на бръснача, умирам от страх за него, но нищо не мога да променя. Благодаря ви, че ме предупредихте, може пак да успея някак си да спра този процес, макар да знам много добре, че в живота може всичко да се поправи и коригира освен смъртта. Тя пристига точно тогава, когато
е утредено, не се съобразява с възрастта и не обръща внимание на това, че някои някого е недолюбил, нещо недонаправил, недопушил последната си цигара….” с тази жена се срещнахме още веднъж и тя ми разказа за трагичната смърт на своя любим, блъснала го кола, при това на такова място, където с нормален човек не е възможно да се случи…което е писано става….