Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Актуално > Ясновидство

Ясновидство, карти таро, магия за любов

Дали сте с подходящия партньор!?

Разберете много повече за интимната си връзка и за вашия партньор още сега с моя помощ. Включва широко и детайлно описание на вашата връзка. Ясновидство по скайп, ясновидство по телефон, точно ясновидство.
Не знаете отговорите на много въпроси?
Попитайте !  
Искате да знаете дали тя или той ви обича?
Тук ще намерите отговора. 
Всичко което трябва да направите е да се обадите на познатия ви тел. 0888 11-27-00, на който можете да си запишете час за лично посещение или писма, придружени със снимка, имена и дати на раждане. Попитайте по тел. за адрес!

А тук скъпи приятели ще ви разкажа една история, която помня и до ден днешен!

Преди години една позната ме потърси по телефона и ме попита мога ли да помогна на нейна приятелка и колежка от румънски произход, която се разделила със съпруга си окончателно.
С желание да помогна откликнах на молбата и. Поканих въпросната жена …поговорихме, историята и ме трогна и развълнува искрено. Пред мен седеше хубава жена с приятна и положителна енергия, омъжена за афганистанец, от който току- що беше родила момиченце. В очите и се четеше много страдание и мъка. Нямало кой да и помогне за нищо.
Подредих и карти “Таро” и чрез ясновидство открих причината за тяхната раздяла!!! Свекърва и беше направила магия на сина си…ходела по ясновидци, гадатели и шамани...Подтиквана от строгите закони на религията им, за да не сключва брак с друга жена, тъй като той в Афганистан бил сгоден. Разговарях с нея и предложих да предприемем нужните действия за разваляне на негативното. Обясних и, че процедурата ще бъде дълга, но не бива да се отчайва и отказва, ако желае да запази семейството си. След успешно отстраняване на “направеното” от нейната свекърва, още на третия ден тя дойде със съпруга си при мен. Разказах му истинската причина за нещастията съпътствали ги до сега. И им обясних, че да запазят любовта си, трябва а се направи защитен любовен ритуал.
Съпруга и отначало не повярва и прие нещата скептично, но след седмица размисъл разбра, че това което им предложих е за тяхно добро. Живееха като всяко нормално семейство, бяха много положителни и емоционални. Един ден тя ми звъни да сподели хубави неща от ежедневието си, той станал по- романтичен и любвеобилен.
Мина някъде около месец и той ме потърси този път сам, като ми сподели, че бизнесът му не върви и ме помоли да му помогна, ако мога!
Направих необходимия ритуал за закрепване на бизнеса. Предупредих го, че ще мине малко време.
Всеки ден тя ми се обаждаше по телефона да ми разказва колко бил променен… купувал най- различни дрешки и храна за малката си принцеса, както той наричал дъщеря си.
Сега те са в Турция с успешен бизнес, като не разправят да се обаждат по празници.

Така че скъпи приятели, когато искате и желаете даден човек до себе си, борете се за своето щастие.