Скъпи приятели задайте своя въпрос стига да не касае здравословното Ви състояние.

Напишете малкото си име, ден, месец и година на раждане, както и населено място ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако въпроса касае друг човек ще са нужни негово име и дата на раждане.
Ще получите отговор и съвет лично от мен след като прегледам въпросите Ви.


За да получиш код изпрати SMS с текст chat на номер 1094 цена на смс- 4,80 с ддс.
 
Начало > Съновник > Съновник П

ПАВЕ

Ако сънувате, подреждате или ремонтирате паве — вашият живот ще се разпръсне на много и разни посоки.

 

ПАВИЛИОН

Ако сънувате или работите в павилион — очаква ви тежка работа; ако друг работи в него — материална печалба; ако е развален — очаква ви загуба.

 

ПАГОН

Ако сънувате пагон — вж. НАШИВКА.

 

ПАДАНЕ

Ако сънувате, че падате — това не е добър знак за вас; ако успеете да се изправите веднага — неприятностите ви ще бъдат последвани от успех и почести; ако не успеете да се изправите — ще имате големи материални затруднения, ще загубите пари или ще се разболеете; ако паднете от дърво — значи ще ви охулят; ако паднете от стръмна височина — нещастие и смърт; ако паднете от стълба — ще ви унижат; ако паднете в море — в скоро време ще се разпореждат с вас; ако паднете, без да знаете къде — страх, напаст или премеждие; ако паднете във вода, блато, река — ще се избавите от зли намерения; ако паднете отвисоко — ще ви върнат това, което ви е загубено или отнето; ако паднете от велосипед — възможно е да ви уволнят, ако не сте акуратни; ако паднете от легло — бъдете предпазливи в начинанията си; ако паднете вървейки или ненадейно — много хора ще ви завиждат; ако паднете в пропаст — не разчитайте прекалено много на щастието си.

 

ПАДИШАХ

Ако сънувате падишах — вж. ПАША.

 

ПАЙЕТИ

Ако сънувате, че шиете дрехи с пайети — ще се радвате на чест и слава; ако падат от дрехите — ще се срещнете с човек, който ви лъже.

 

ПАЖ

Ако сънувате или разговаряте с паж — не се надявайте на чужда помощ; ако вие сте паж — дебне ви опасност.

 

ПАЗАР

Ако сънувате пазар — ще се заплетете в интриги; ако се разхождате по него — ще намерите много нови приятели и съмишленици; ако купувате или продавате нещо на пазара — внимавайте — мерете приказките си пред чуждите хора.

 

ПАЗАРУВАНЕ

Ако сънувате, че пазарувате — парична загуба; ако друг пазарува — нова придобивка в дома ви.

 

ПАЗАЧ

Ако сънувате или разговаряте с пазач — ще претърпите загуби, но вашият ведър характер ще ви помогне да ги компенсирате; ако сте вие — ще имате проблеми с ваши приятели.

 

ПАЙ

Ако сънувате, че получавате вашия пай — този сън е знак за добро начинание в бизнеса; ако друг го получава — ще получите лош съвет.

ПАКЕТ В живота не е много приятно да се правят пакети. Ако сънувате, че правите пакети — вашето пътуване ще се забави или въобще няма да се състои; ако получавате пакет — загуба.

 

ПАКОСТ

Ако сънувате, че правите пакост — ще прекарате чудесен ден; ако друг прави пакости — не залагайте на четни числа.

 

ПАЛАВ

Ако сънувате, че сте палав — ще имате големи грижи; ако друг е палав — започват проблемите във вашето семейство.

 

ПАЛАМУД

Ако сънувате или ловите паламуд — вашите занимания озадачават околните; ако ядете или го поднасяте на гости — ще се сбъднат надеждите ви.

 

ПАЛАТ

Ако сънувате палат — вие сте завистлив човек; ако живеете в него — очаква ви богатство и успех; ако е ваш — грижи и страдания ви очакват; ако го разрушавате или е разрушен — ще изгубите властта си.

 

ПАЛАТКА

Ако сънувате палатка — много ви е несигурно положението; ако вие сте в палатка — добра печалба; ако е скъсана — голяма печалба.

 

ПАЛАЧ

Ако сънувате палач — не е приятно за сънуване и не предвещава нищо добро; ако разговаряте с него — портмонето ви ще се изпразни; ако сте вие — ще ви предизвикат и направят за смях.

 

ПАЛАЧИНКИ

Ако сънувате палачинки — болест; ако ги ядете — неприятности; ако ги приготвяте — нещастие с вас.

 

ПАЛИТРА

Ако сънувате или работите с палитра — очаква ви веселие с ваши приятели.

 

ПАЛКА

Ако сънувате палка — клюки по ваш адрес; ако биете някого с нея — ще имате проблеми със закона; ако вас ви бият — шансът ви е в търговията.

 

ПАЛМА

Ако сънувате палма — ще имате неприятно пътуване; ако е голяма и зелена — вашите мечти ще се осъществят; ако — е малка и изсъхнала — напразни мечти; ако сънувате палмови листа — имате користни приятели.

 

ПАЛТО

Ако сънувате палто — ще спечелите уважение; ако купувате или носите ново палто — сигурност и богатство ви очаква; ако е старо и скъсано — беднота.

 

ПАЛУБА

Ако сънувате палуба — предстои ви тежък и неуморен труд, за да постигнете целта си; ако я гледате или се разхождате по нея — веселба с приятели; ако я чистите — ще имате проблеми с вашите роднини.

 

ПАЛЯЧО

Ако сънувате или вие сте палячо — ще ви злепоставят; ако разговаряте с него — ще направите добро впечатление.

 

ПАМЕТ

Ако сънувате, че сте паметливи — вие лесно прощавате и там ви е грешката; ако друг е паметлив — не бъдете толкова злобни.

 

ПАМЕТНИК

Ако сънувате паметник — ще се радвате на чужди заслуги; ако се качвате по него — отнасяте се лекомислено; ако сънувате собствения си паметник — запомнете, че самолюбието е погубило много хора; ако го правите — ще живеете спокоен живот.

 

ПАМУК

Ако сънувате, че предете памук — нова придобивка; ако го садите — добър знак; ако го държите в ръка — ще се отправите на дълъг път; ако скубите корените му — хората ще ви презират; ако го обработвате — докато сте жив, състоянието ви няма да се подобри.

 

ПАМФЛЕТ

Ако сънувате, че четете, пишете или слушате памфлет — вие имате заложени артистични възможности.

 

ПАНАИР

Ако сънувате или организирате панаир — съберете мислите си в едно направление.

 

ПАНАМА (за бродиране)

Ако сънувате или бродирате върху панама — това е знак за дълга и мъчителна работа.

 

ПАНДЕЛА

Ако сънувате или поставяте на себе си пандела — ще се върнете към доброто старо време; ако ви я подаряват или вие я подарявате — чувствата ви ще охладнеят; ако я правите — ще имате големи разходи.

 

ПАНЕР

Ако сънувате, че носите или купувате панер — добра печалба; ако от вас го купуват или друг го носи — ще ви излъжат.

 

ПАНИКА

Ако сънувате или участвате в някаква паника — това е сън, който ви предупреждава да не се плашите толкова лесно; ако я наблюдавате — отново ще се безпокоите заради някоя фалшива тревога, трябва да будете по-хладнокръвни.

 

ПАНИХИДА

Ако сънувате, че се намирате на панихида — добра вест; ако вие я правите — ще получите добро предложение.

 

ПАНОРАМА

Ако сънувате панорама — щастливо бъдеще ви предстои; ако я гледате през увеличително стъкло — ще ви излъжат.

 

ПАНСИОН

Ако сънувате или работите в пансион — очаква ви доста сложен живот; ако сте вътре в него — не изоставяйте започнатата от вас работа.

 

ПАНТАЛОН

Ако сънувате, че шиете или купувате панталон — ще започнете да търсите сметка за дребни и несъществени неща; ако сте с нов панталон — ще получите подарък; ако е доста дълъг — не трябва да се страхувате, че ще ви липсват пари; ако е къс — бедността ще сполети и вас.

 

ПАНТЕРА

Ако сънувате пантера — този сън показва, че се измъчвате от ревност.

 

ПАНТОМИМА

Ако сънувате, че играете пантомима — пазете се от съветите на мъж; ако друг играе пантомима — има надежда да спечелите.

 

ПАНТОФ

Ако сънувате пантоф — предвещава спокойствие, щастие и много нежност.

 

ПАПА РИМСКИ

Ако сънувате или разговаряте с папата — превъзходно предзнаменование за щастие, особено ако е облечен в бели и блестящи дрехи; ако вие се сънувате като папа — ще се издигнете в кариерата си.

 

ПАПАГАЛ

Ако сънувате папагал — предзнаменование, че ще ви одумват, че ще злословят по ваш адрес; ако ви ухапе — завистници ще ви навредят; ако говори — ще злоупотребят с доверието ви; ако крещи — в безполезни приказки ще прекарате времето си; ако е в клетка или на необикновено дърво — ще ви излъжат по най-долния начин хора, които ви заобикалят.

 

ПАПКА

Ако сънувате или носите папка — очаква ви повишение в службата; ако друг я носи — неприятни новини.

 

ПАПРИКАШ

Ако сънувате или ядете паприкаш — много ще се ядосвате.

 

ПАПУР

Ако сънувате, че режете или носите папур — вие все още блуждаете из небесата.

 

ПАРА

Ако сънувате пара — ненадейно ще получите добро предложение.

 

ПАРАВАН

Ако сънувате параван — често имате нужда от съвети, но трябва да се научите да подбирате съветниците си; ако е скъсан — вашата чест ще бъде засегната.

 

ПАРАД

Ако сънувате или участвате в парад — имате приятели, които са ви верни; ако го командвате — ще имате ненужни разходи.

 

ПАРАКЛИС

Ако сънувате или сте пред параклис — ще спечелите верни приятели.

 

ПАРАЛЕЛЕПИПЕД

Ако сънувате или чертаете паралелепипед — вие сте призвани за точните науки.

 

ПАРАЛИЗА

Ако сънувате парализиран човек — вие сте много здрави; ако сте вие — може би имате проблеми с кръвното си налягане или затруднения в живота.

 

ПАРАПЕТ

Ако сънувате парапет — вслушайте се в съвета, който ще ви дадат, защото сте на път да направите глупост. Парапетът е признак на късмет, на защита, на поддръжка; ако е счупен — имате шанс да забогатеете; ако се облягате на него — високопоставен човек ще ви помогне, за да успеете.

 

ПАРАФИН

Ако сънувате парафин — вие бързо и точно ще постигнете целта си; ако работите с него — предстои ви непосилен труд.

 

ПАРАХОД

Ако сънувате параход — предстои ви скорошно пътешествие; ако е красив и плава по море — очаква ви пътешествие, което ще ви донесе щастие и успех в професията; ако е разбит — далечно и опасно пътешествие ще предприемете.

 

ПАРАШУТ

Ако сънувате, че скачате с парашут — не губете смелост. Имате затруднение, но бъдете сигурни, че в края на краищата ще постигнете успех; ако той се спуска към земята — ще чуете лоши вести, които много ще ви натъжат; ако сънувате парашутист — неочаквано ще се наложи да ходите при почти непознати хора.

 

ПАРИ

Ако сънувате книжни пари — радост; ако са медни — скръб и сълзи; ако са сребърни — предстои ви промяна; ако са златни — вие сте празноглав човек; ако са фалшиви — ваш близък приятел ще ви предаде; ако ви дават пари — ще претърпите големи материални загуби; ако ги намерите — опитайте щастието си в някаква хазартна игра; ако намерите дребни жълтици — голяма радост ви очаква; ако ги броите — наяве ще получите материална придобивка; ако ги загубите — ще ви пропадне някакво начинание, на което много сте разчитали; ако давате пари — ще ви върнат стар дълг; ако вземате назаем — по-добре не започвайте нова работа, ще имате неприятности; ако чукате звън на пари — чакайте разправии заради слухове по ваш адрес; ако са ваши — ще се възгордеете; ако ги гледате — неочаквани разходи; ако ги спечелите — щастие в любовта си ще имате; ако ги заровите в земята — ненадейно от неочаквано за вас място ще ви излезе късмета; ако ги откопаете от земята — провал в бизнеса; ако ги правите — измамници ще ви изкушат да участвате в мошенически сделки; ако ги разглеждате — успех в бизнеса; ако ги харчите — ще се разделите с приятели; ако ви подарят пари — опитват се да ви купят.

 

ПАРИЖ

Ако сънувате град Париж — вашите мечти ще се сбъднат; ако се разхождате по него — весели мигове; ако бягате по него — нова вест ще ви зарадва.

 

ПАРК

Ако сънувате красив парк — това е обещание, че ще прекарате добре ваканцията си, ще почивате спокойно; ако се разхождате из него — ще прекарате чудесен ден; ако е тъмен и неприятен — лоши новини.

 

ПАРКЕТ

Ако сънувате паркет — този сън е свързан с дома и семейството ви; ако е чист — пестеливостта и подредеността царят в дома ви; ако е мръсен — вижте дали не разхищавате парите си.

 

ПАРНИК

Ако сънувате или строите парник — очакват ви големи грижи; ако друг работи в него — полезно запознанство ще имате.

 

ПАРОЛА

Ако сънувате, че казвате парола — ваш приятел е в опасност; ако друг я казва — ще получите далечно писмо.

 

ПАРТЕНКА

Ако сънувате, че носите или завивате партенка — очаква ви тежка болест.

 

ПАРФЮМ

Ако сънувате или купувате парфюм — тежки сексуални нощи; ако подарявате — вие сте много ангажирани; ако ви го подарят — не забравяйте вашите приятели; ако се пръскате с него — ще ви разочарова любима особа.

 

ПАРЦАЛ

Ако сънувате парцал — кроят заговор против вас, отдалечете се от подозрителните хора; ако го носите — ще ви сполети бедност; ако ги събирате — тежки времена ви очакват; ако ги купувате — ще станете спекулант; ако ги перете — ще съумеете от всичко да извлечете полза; ако ги изхвърляте — необмислени работи ще извършите; ако ги намерите — ще намерите пари.

 

ПАСИАНС

Ако сънувате, че си редите пасианс — не вярвайте на хорските приказки; ако друг го реди — ще ви оскърбят.

 

ПАСИВЕН

Ако сънувате, че сте пасивни — ще ви наложат мнението си; ако е друг — загуба.

 

ПАСПОРТ

Ако сънувате паспорт — няма да имате препятствие в работата си; ако сънувате вашия паспорт — пътешествието, което сте планирали, няма да се осъществи или ще имате затруднение във връзка с някого; ако го загубите — ще имате големи грижи и неприятности; ако е на чужденец — пътуване с дълъг престой в чужбина.

 

ПАСТА

Ако сънувате или ядете паста — очаква ви весел и безгрижен живот; ако я приготвяте или я предлагате — далечни гости.

 

ПАСТЕТ

Ако сънувате, че ядете или поднасяте на гости пастет — очакват ви големи грижи.

 

ПАСТОР

Ако сънувате или разговаряте с пастор — вие сте предприели правилния път; ако вие сте пастор — забравете лошото, което ви е сторено.

 

ПАСТЪРМА

Ако сънувате, ядете или пригответе пастърма — предстои ви голямо тичане, за да разрешите важен за вас проблем.

 

ПАТЕНТ

Ако сънувате, че патентовате нещо — вие имате възможността да останете в историята; ако патентът е на друг — хората ви завиждат.

 

ПАТЕРИЦА

Ако сънувате, че носите патерици — ще се окажете безпомощни в работата си; ако ги купувате — ще се радвате на здраве и благодат; ако ги поемате или продавате — неочакван брак.

 

ПАТИЦА

Ако сънувате една или няколко патици — признак на злословие, дори можете да получите анонимно писмо, в което става дума за вас; ако убиете патица — нова имотна придобивка; ако ядете патица — пари; ако ги ловите — сполучлив бизнес ще започнете; ако летят — вие ще излезете по-силен от една клевета.

 

ПАТЛАДЖАН

Ако сънувате, че ядете или купувате патладжан — ще научите тайна.

 

ПАТРИОТ

Ако сънувате, че сте патриот — това е добър знак за вас; ако е друг — очаквайте материална помощ.

 

ПАТРОНИ

Ако сънувате патрони — ще обезпокоите някого.

 

ПАТРУЛ

Ако сънувате, че срещате патрул — бъдете внимателни, ако излизате някъде, може да ви нападнат.

 

ПАУН

Ако сънувате паун — не се вслушвайте в думите на горделивците, нито в тези на ласкателите; ако гоните паун — надеждата ви ще се осъществи, ако е умрял — загуба; ако е във вашия дом — ще ви упрекнат в горделивост; ако е женски — ще се ожените за горд човек; ако крещи — лошо предзнаменование; ако го хванете — здрав съюз с богат и образован човек.

 

ПАЦИЕНТ

Ако сънувате, че сте пациент — неочаквано ще постъпите в болница; ако е друг — смърт за ваша роднина.

 

ПАЧА

Ако сънувате, че приготвяте, ядете или поднасяте пача — ще се радвате на добро здраве.

 

ПАША

Ако сънувате или разговаряте с паша — този сън показва, че проявявате непостоянство по отношение на чувствата си, но и другите проявяват такова непостоянство към вас.

 

ПАШКУЛ

Ако сънувате пашкул — нужно ви е повече действие.

 

ПАЯЖИНА

Ако сънувате паяжина — ще се заплетете в някаква примка или неприятност; ако я метете — добро домакинство; ако е в дома ви — вие сте доста немарливи.

 

ПАЯК

Ако сънувате паяк — принадлежи към образите, които често се появяват в сънищата, и означава, че сънят ви е спокоен. За фройдистите той символизира зловещата майка, която трябва да убие синовете си, ако иска да достигне до младото момиче, което е забулено зад майчините предразсъдъци. За философа Юнг образът на паяка олицетворява един във висша степен странен психически свят. Това е една заплаха да бъдеш постигнат от драмата на самоубийството и изолацията. По народното тълкуване паяк означава, че ще ви предаде приятел; ако го убиете — ще имате шанс и ще съумеете да изпреварите конкурентите си; ако сънувате паяжина с паяк — някой ще ви предложи нечестна сделка.

 

ПЕВЕЦ

Ако сънувате певец — този сън често е предзнаменование, че ви измъчва нещо, което изпитвате в действителност и което бихте искали да изпеете, дори и насън, под формата на нежна и носталгична песен; ако чувате, че някой друг пее — напротив, предвещава щастие и успех; ако карате някого да пее — ще прекарате старостта си в изобилие.

 

ПЕДАГОГ

Ако сънувате или разговаряте с педагог — хората вярват във вашата способност; ако сте вие — ще се получите от поредна грешка.

 

ПЕДАЛ

Ако сънувате педал на колело или кола — върху вас ще окажат доста голям натиск.

 

ПЕДИАТЪР

Ако сънувате или разговаряте с педиатър — пазете вашите деца; ако вие сте педиатър — очаквайте семеен сюрприз.

 

ПЕДЯ

Ако сънувате вашата педя — големи грижи; ако е на друг — вслушайте се в съвета, който ще ви дадат.

 

ПЕЕНЕ

Ако пеете или чувате пеене — душевен покой; ако пеете или слушате църковни песни — ще чуете добри новини и ще се радвате на добро здраве; ако пеете с хубав глас — ще постигнете вашата цел; ако е с лош глас — нещастие и бедност.

 

ПЕЙЗАЖ

Ако сънувате пейзаж — вж. КАРТИНА.

 

ПЕЙКА

Ако сънувате пейка — ще ви направят предложение, което няма да бъде много сериозно и от което трябва да се пазите; ако става дума за пейка в църква — скоро някой от обкръжението ви ще сключи брак; ако е счупена — не се губете.

 

ПЕЛЕНА (детска)

Ако сънувате детска пелена — ще ви наклеветят; ако е мръсна — загуба.

 

ПЕЛЕНАЧЕ

Ако сънувате пеленаче, че го приспивате, повикате или люлеете — ще получите лоша вест.

 

ПЕЛЕРИНА

Ако сънувате, че носите пелерина — вас ви обладават тайнствени сили; ако я купувате — зло; ако я продавате — кражба; ако е черна — смърт; ако ви я подарят — ще са провалят намеренията ви; ако вие я подарявате — ще попаднете в неудобно положение.

 

ПЕЛИКАН

Ако сънувате, че го гоните или той ви гони — бързо ще завладеете любимото си създание.

 

ПЕЛИН

Ако сънувате, че миришете пелин — ще победите вашия враг; ако го ядете или пиете — болест; ако го давате на някого — ще се отървете от ваш приятел.

 

ПЕНДАРА

Ако сънувате или носите пендара — здравословни проблеми; ако е златна — ще берете срам; ако са много — крайно време е да се ориентирате.

 

ПЕНИЦИЛИН

Ако сънувате, че биете или на вас бият пеницилин — помислете върху здравословното си състояние.

 

ПЕНСИОНЕР

Ако сънувате или разговаряте с пенсионер — ще доживеете до дълбоки старини; ако вие сте пенсионер — край на грижите ви.

 

ПЕНСИЯ

Ако сънувате, че получавате пенсия — неочаквано ще получите голяма сума пари, за която не сте и мечтали.

 

ПЕНЬОАР

Ако сънувате, че носите пеньоар — вие сте доста развратна личност; ако друг го носи — помислете върху външния си вид; ако е мръсен и скъсан — очаквайте неприятни вести.

 

ПЕПЕЛ

Ако сънувате пепел — може просто да означава, че ще бъдете унижени — а това впрочем, е добър начин да запушите устата на завистниците; пепел от цигара — приятно преживяване; ако е от огнище — лакомията ви пречи; ако я събирате — ще получите наследство.

 

ПЕПЕЛНИК

Ако сънувате пепелник — вие сте се превърнали в кошче за душевни отпадъци.

 

ПЕПЕЛЯНКА

Ако сънувате пепелянка — това е лошо предзнаменование; ако я убиете — ще успеете да отстраните всички опасности.

 

ПЕПЕРУДА

Ако сънувате, че летят пеперуди — вие сте доста леконравни както в любовта, така и в професията, а това ви се отразява зле; ако я хванете — очакват ви щастливи мигове, но те ще бъдат краткотрайни; ако са кацнали върху цветя — отбягвайте непостоянните и неискрени хора; ако убиете пеперуда — неприятности; ако я раните — ще ви измени любим човек.

 

ПЕРА

Ако сънувате пера — неочаквано нещастие; ако са бели — ще научите важна новина; ако са черни — ще ви наклеветят; ако ги носите на шапката си — ще създадете страх за някого; ако са по дрехите — ще ви накърнят достойнството; ако е за писане — радост.

 

ПЕРАЛНЯ

Ако сънувате пералня — склонни сте към клюки и интриги; ако някой работи с нея — напразно се безпокоите; ако е счупена — няма да получите наградата за положения труд.

 

ПЕРАЧКА

Ако сънувате или говорите с перачка — ще попаднете в добро общество; ако вие сте перачка — грижи.

 

ПЕРВАЗ

Ако сънувате или боядисвате перваз — ще се преместите в нов дом; ако го правите — печалба; ако се пързаляте по него — вратите са отворени за вас.

 

ПЕРГЕЛ

Ако сънувате, работите с пергел — вашите възможности са неограничени; ако се убодете на него — бъдете предпазливи.

 

ПЕРДЕ

Ако сънувате красиво голямо перде — този сън ви предвещава щастлив живот, богатство и уважение; ако закачате перде — най-после ще имате добре подреден дом; ако са във вашата стая — няма да разгадаят вашата тайна; ако са дебели — ще скриете тайна от ваш приятел; ако са скъсани — ще узнаете тайна.

 

ПЕРИЛО

Ако сънувате перило — ще имате трудности при изпълнението на решенията си, но те няма да бъдат непреодолими.

 

ПЕРКА

Ако сънувате перка — признак на успех; ако се върти много силно — толкова по-голям и бърз ще бъде успехът ви.

 

ПЕРЛА

Ако сънувате перли — ще живеете в лукс; ако ги носите — ще имате блестящи успехи в любовта; ако ги продавате — ще загубите пари.

 

ПЕРО

Ако сънувате или държите перо — ще имате дребни ядове и грижи за това, че обичате да се хвалите и да преувеличавате нещата; ако вятър ги духа и не можете да ги хванете — трябва да станете по-сериозен човек; ако са бели — ще спечелите пари, ще изпитате радост; ако са черни — успехът, който очаквате, ще се забави; ако са жълти — скарване; ако са зелени — материални затруднения; ако са мръсни — лош късмет.

 

ПЕРОДРЪЖКА

Ако сънувате, че пишете с перодръжка — ще ви се наложи да давате писмени обяснения.

 

ПЕРОН

Ако сънувате, че чакате или отпътувате от перон — съдбата ще ви свърже с добър и полезен за вас човек; ако бягате по него — ще получите добра вест.

 

ПЕРУКА

Ако сънувате, че носите перука — ще имате голяма, но опасна кариера; ако друг я носи — вие играете двойствена роля; ако я правите — ще намерите спокойствие.

 

ПЕРУНИКА

Ако сънувате перуника — някой мисли за вас с любов.

 

ПЕРУШИНА

Ако сънувате перушина — ще ви преследва някаква клюка; ако ги събирате или горите — ще имате добра печалба.

 

ПЕРФОРАТОР

Ако сънувате или работите с перфоратор — не залагайте на четни числа.

 

ПЕСЕН

Ако сънувате песен от женски глас — бъдете по-спокойни; песен от хор — благополучие; песен мъжка — ще си имате неприятности.

 

ПЕСИМИСТ

Ако сънувате, че сте песимист — не се доверявайте на никого през следващите няколко дни; ако е друг — неприятности в службата.

 

ПЕТ

Ако сънувате числото пет — имате много верни приятели.

 

ПЕТА

Ако сънувате петата на своя крак — ще ви сполети зло; ако е на друг — тежка работа; ако си миете петите — ще получите добра вест.

 

ПЕТЕЛ

Ако сънувате петел, който кукурига — ще получите новини; ако го гоните — болест ще сполети мъж от вашето семейство; ако го ядете — ще се скарате с някого; ако петел преследва кокошка — неприятности в семейството.

 

ПЕТНО

Ако сънувате петно върху ваша дреха — ще защитите успешно вашите позиции; ако е върху друг човек — по-добре за вас е да мълчите.

 

ПЕТОЛЪЧКА

Ако сънувате или чертаете петолъчка — ще проиграете вашия шанс.

 

ПЕТРОЛ

Ако сънувате петрол — внимавайте с огъня, с опасните или леснозапалими предмети, ако сте сънували петрол.

 

ПЕХОТА

Ако сънувате пехота — вж. ВОЙСКА.

 

ПЕЧАЛБА

Ако сънувате, че печелите по един или друг начин — вероятно ще ви се роди наследник, но това ще стане след много проблеми; ако проиграете печалба — ще имате гости от далече; ако е от лотария — ще пътувате напразно.

 

ПЕЧАТ

Ако сънувате печат — благополучие; ако е от восък — близките ви не ви се доверяват.

 

ПЕЧАТАНЕ

Ако сънувате, че печатате нещо — ще сключите изгодна сделка; ако друг печата — нова работа.

 

ПЕЧАТНИЦА

Ако сънувате печатница — имате желание да повишите общата си култура, осъществете го, ще ви бъде от полза в живота; ако работите в нея — ще се запознаете с много влиятелна личност.

 

ПЕЧЕНО

Ако сънувате, че ядете печено — вие сте добър домакин, домакиня; ако вие или някой на вас ви предлага печено — ще ви измамят.

 

ПЕЧКА

Ако сънувате печка — бъдете благодарни на това, което имате; ако гори в стая — ще имате хубав дом; ако е красива и с украшения — ще живеете охолно; ако е зачервена от огъня — вие сте разточителни; ако се изгорите на нея — ще извършите несполучлива спекулация; ако гори с голям пламък — предстоят ви приятни удоволствия; ако се греете на нея — ще се избавите от голямо затруднение; ако печете нещо в нея — ще имате успех в работата си; ако поставяте нещо в нея — дълга старост; ако я палите — ще се влюбят във вас.

 

ПЕЧУРКА

Ако сънувате печурка — предвещава семейно щастие; ако ги берете — щастието ви ще бъде помрачено; ако ги приготвяте — малки неприятности.

 

ПЕША

Ако сънувате, че ходите пеша — неочакван подарък; ако друг ходи пеша — не се надявайте на вест.

 

ПЕШКА

Ако сънувате или местите пешка — бъдете внимателни да не направите грешен ход в живота.

 

ПЕШКИР

Ако сънувате пешкир — вж. КЪРПА.

 

ПЕЩ

Ако сънувате пещ за хляб — ще сключите голям заем; ако работите на нея — ще промените досегашните си възгледи.

 

ПЕЩЕРА

Ако сънувате пещера — пътуването насън в пещера е покана за изследване на нашето подсъзнание, на скритите ни мисли. В дъното на пещерата често се появява едно младо момиче, един извор, един скъпоценен камък, един пламък. Това олицетворява светлината, която ни очаква, след като изследваме дълбините на душата си; ако се намирате в пещера — ще се опитате да се скриете от хората, защото не сте успели да запазите някаква тайна; ако видите, че животно влиза вътре в нея — не се страхувайте, продължавайте започнатата работа; ако е много светла — ще си имате проблеми с жена.

 

ПИАНО

Ако сънувате пиано — вие имате изтънчен вкус; ако свирите на него — ще имате добър и здрав брак; ако го купувате — ще присъствате на празненство.

 

ПИАЦА

Ако сънувате пиаца — ще ви се струпат големи грижи.

 

ПИВНИЦА

Ако сънувате или работите в пивница — непосилен труд; ако сте в нея — ще се наскърбите за нещо.

 

ПИВО

Ако сънувате, че пиете пиво — радост и веселие ви очаква; ако го купувате — ще се радвате на вашия успех; ако е бистро — болест; ако е мътно — парично затруднение.

 

ПИЕНЕ

Ако сънувате, че пиете — сънят има различни тълкования. Ако става дума за вино — здраве, сила; алкохол — не разчитайте на това, че надеждите ви ще се осъществят; ако е вода — ще се радвате на мир и тишина; ако е мляко — малки затруднения; ако пиете нещо от чист съд — голямо премеждие; ако е бира — ще се изнервите; ако е боза — жажда; ако пиете добри питиета — благополучие; ако е нещо сладко — ще се радвате на добро здраве; ако пиете от чешма — ще се напиете до забравяне.

 

ПИЕСА

Ако сънувате, че пишете, четете или работите над пиеса — очаква ви емоционален живот.

 

ПИЖАМА

Ако сънувате пижама — ще се радвате на добро здраве; ако я обличате — лесно ще ви излъжат; ако я купувате или продавате — нямате шанс за успех.

 

ПИКА (карта)

Ако сънувате карта пика — ваш интимен приятел ще ви накара да страдате.

 

ПИЛА

Ако сънувате пила — ще имате неприятности; ако работите с нея — бавен, но сигурен успех; ако е с изтрити зъби — ще понесете загуби.

 

ПИЛЕ

Ако сънувате пиле — ще имате много пари; ако го ядете — ще имате малки неприятности; ако е черно — неудачи; ако е бяло — безоблачно щастие.

 

ПИЛОН

Ако сънувате пилон — някой ще ви помогне в живота; ако го поставяте — ще започнете нова работа.

 

ПИЛЧАРНИК

Ако сънувате или работите в пилчарник — ще имате добра печалба; ако друг работи в него — грижи.

 

ПИНГВИН

Ако сънувате пингвин — ще имате много трудности, преди да осъществите проектите си, и все пак ще успеете, ако не се отчайвате.

 

ПИПАЛА

Ако сънувате, че се увивате в пипала — тежка болест; ако друг е оплетен в тях — ще имате големи грижи.

 

ПИПЕР

Ако сънувате пипер — преследва ви ваш враг; ако е лют — ще чуете лоши новини; ако е сладък — ще се радвате на добро здраве; ако е червен — ще бъдете нападнат.

 

ПИР

Ако сънувате пир — предпазвайте се от излишни избухвания; ако участвате в него — ще ви обземе досада.

 

ПИРАМИДА

Ако сънувате изправена пирамида — ще имате късмет и успех в живота; ако е преобърната — заплашени сте от разорение, което трябва да предотвратите чрез работа и интелигентност.

 

ПИРАТ

Ако сънувате или разговаряте с пират — пазете се от незаконна търговия; ако сте вие — помислете за бъдещето си.

 

ПИРОЖКИ

Ако сънувате, че ядете или приготвяте пирожки — очаквайте покана за дълго и приятно пътуване.

 

ПИРОН

Ако сънувате, че държите или забивате пирон — наяве ще трябва спешно да вземете решение по въпрос, от който зависи по-нататъшния ви успех; ако го намерите — щастие; ако го забивате в стената — в сложна ситуация ще вземете правилно решение; ако е много малък — ново приятелство.

 

ПИСАЛКА

Ако сънувате, че пишете, подарявате или купувате писалка — ще имате тежка, но доходна работа.

 

ПИСАНЕ

Ако сънувате, че пишете нещо — ще получите добри вести; ако това, което пишете е много дълго — вероятно ще получите наследство.

 

ПИСАР

Ако сънувате, че сте писар — ще вземете ненужен заем; ако е друг и вие говорите с него — ще се наложи да защитавате труда си.

 

ПИСАТЕЛ

Ако сънувате или разговаряте с писател — мечтите ви ще се превърнат в реалност; ако сте вие — не приемайте дълбоко нещата.

 

ПИСКЮЛ

Ако сънувате или правите пискюл — радост в семейството ви; ако го зашивате — ще имате нов наследник.

 

ПИСМО

Ако сънувате, че получавате писмо — чакайте голяма печалба; ако го четете — околните ви се доверяват; ако го загубите — очаквайте лоши вести; ако го горите — няма да можете да запазите доверената ви тайна; ако го запечатвате — пазете добре тайните си; ако е тайно писмо — ще отгатнат скритите ви намерения; ако е препоръчано — в бъдеще ви очаква богатство; ако го пишете — ще получите добро предложение.

 

ПИСОАР

Ако сънувате писоар — предстои ви тежък и продължителен труд.

 

ПИСТА

Ако сънувате някаква писта — кратък път, ако кацате или бягате по нея — не пътувайте по въздух.

 

ПИСТОЛЕТ

Ако сънувате пистолет — ще победите; ако стреляте с него — пазете се от необмислени действия; ако го купувате или продавате — ще имате проблеми със закона.

 

ПИТА

Ако сънувате, че ядете пита — скоро ще участвате в някакво празненство, но там няма да срещнете човека, който сте искали да видите; ако е малка и загоряла — бедност; ако е бяла и вкусна — ще ви помогнат да си свършите добре работата; ако е със сирене — щастие на старини.

 

ПИШЕЩА МАШИНА

Ако сънувате или работите на пишеща машина — очаква ви голямо бягане, за да разрешите проблемите си; ако друг работи на нея — ще сключите добра сделка.

 

ПИЩЯЛКА

Ако сънувате или свирите на пищялка — бъдете по-предпазливи.

 

ПИЯВИЦА

Ако сънувате пиявица — ще изпитате болка; ако ви лази — ще берете срам; ако я убиете — предстоят ви приятни часове.

 

ПИЯН

Ако сънувате или разговаряте с пиян — ще ви закриля съдбата; ако вие сте пиян — ще имате проблеми с мъж.

 

ПИЯНСТВО

Ако сънувате пиянство — има добро и лошо пиянство, както е и в действителност. Приятното пиянство предвещава на спящия, че той е опиянен, че богатството му ще се увеличи и здравето му ще бъде крепко; ако се чувствате неразположени от алкохола, ако ви е лошо — може да бъде извършен обир в дома ви.

 

ПЛАВАНЕ

Ако сънувате, че плавате с лодка или друго нещо — ще отпътувате за друга страна; ако е по море — ще ви налегнат тежки дни.

 

ПЛАГИАТОР

Ако сънувате, че сте плагиатор — очаква ви голяма радост; ако е друг — ще бъдете верен до гроб.

 

ПЛАЖ

Ако сънувате плаж — ще отпътувате на далеч; ако е гладък и покрит с пясък — ще имате успех в обществото; ако е покрит с камъчета — ще се натъкнете на много трудности; ако по него има скали — заплашва ви някаква опасност.

 

ПЛАЗМА

Ако сънувате плазма — ще се разболеете, но това няма да ви притесни.

 

ПЛАКАТ

Ако сънувате или рисувате плакат — ще спечелите голям облог; ако вие или друг го носи — имате добър закрилник.

 

ПЛАМЪК

Ако сънувате пламък — може да спечелите пари; ако са много — ще получите скъп подарък.

 

ПЛАН

Ако сънувате или изпълнявате план — ако се откроява ясно някакъв план, това показва, че имате интересни идеи.

 

ПЛАНЕТА

Ако сънувате планета — това е сън, който няма голямо значение. Общо взето, ако сънувате някоя планета, която свети — ще имате успех.

 

ПЛАНИНА

Ако сънувате планина — тя би могла да означава непреодолима трудност, скрито нещастие. Но тя е също така едно предизвикателство, покана за действие; ако се изкачвате по нея — победа; ако изригва огън от нея — голяма опасност; ако е зелена — ще изневерите; ако по нея има равнини — печалба; ако е със замъци — с труд ще постигнете голям успех; ако е близко пред вас — ще срещнете препятствие на пътя си; ако се лутате из нея — ще имате неприятности; ако се спускате от нея — вие сте прекалено добродушен; ако сте на планински връх — чака ви успех; ако е в дома ви с труд ще постигнете успех.

 

ПЛАНИРАНЕ

Ако сънувате, че планирате нещо — ще получите очакваното писмо; ако е друг — бизнесът ви ще претърпи застой.

 

ПЛАНТАЦИЯ

Ако сънувате или работите в плантация — ще започнете тежък, но малко платен труд; ако тя е ваша и други работят в нея — близко богатство.

 

ПЛАСТ

Ако сънувате земен пласт — този сън предвещава смърт за ваш роднина.

 

ПЛАСТИКА

Ако сънувате или купувате пластика — вие сте чисти пред съвестта си; ако вие я работите — ще прекарате тежка нощ.

 

ПЛАСТИЛИН

Ако сънувате или правите фигурки от пластилин — ще откриете тайна, която ще ви помогне да осъществите мечтата си.

 

ПЛАСТИЧНОСТ

Ако сънувате, че сте пластичен — ще ви изхитрят; ако е друг — ще имате добро положение в обществото.

 

ПЛАСТМАСА

Ако сънувате пластмаса — честта ви ще бъде засегната.

 

ПЛАСЬОР

Ако сънувате, че вие или друг е пласьор — това е лош сън за вас.

 

ПЛАТ

Ако сънувате плат — ще се радвате; ако го купувате — ще ви натъжат; ако го продавате — ще направите добра печалба; ако го режете — ще изпитате удоволствие.

 

ПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ

Ако сънувате, че сте платежоспособни — семейни скандали; ако е друг — малки загуби.

 

ПЛАТИНА

Ако сънувате платина — този сън ви предвещава, че може да скъсате интимната си връзка.

 

ПЛАТНО

Ако сънувате, че се покривате с платно — благополучно задомяване; ако покривате някого с него — ще се объркате в работата си; ако го тъчете — ще се омъжите; ако го избелвате — ще се отървете от подозренията си; ако го простирате — предстои ви пътешествие; ако е бяло — ще станете жертва на лъжа; ако е тънко — щастливо ще се задомите.

 

ПЛАТНОХОДКА

Ако сънувате платноходка — вж. ЛОДКА.

 

ПЛАТФОРМА

Ако сънувате, че се качвате на някаква платформа — ще имате голям успех; ако слизате от нея — заплашва ви провал.

 

ПЛАХОСТ

Ако сънувате, че сте плахи — ще чуете невероятни клюки по ваш адрес; ако някой друг е плах — ще направите голяма грешка.

 

ПЛАЧ

Ако сънувате, че плачете — ще имате голям късмет; ако друг плаче — тъга и скръб ще достигнат ваши роднини; ако е много силен — скоро ще се утешите; ако е бебешки глас — радост.

 

ПЛАШИЛО

Ако сънувате плашило — не се тревожете, напразно ви заплашват.

 

ПЛАЩАНЕ

Ако сънувате, че плащате нещо — ще доживеете успех и слава; ако друг плаща — не се отчайвайте.

 

ПЛЕВЕЛ

Ако сънувате зърна от плевели — ще се впуснете в начинание с несигурен край, което ще причини много неприятности.

 

ПЛЕВНЯ

Ако сънувате плевня — очаквайте благополучие в края на седмицата.

 

ПЛЕМЕ

Ако сънувате племе — ще имате доста пътувания.

 

ПЛЕННИК

Ако сънувате пленник или вие сте пленени — имате право да се надявате.

 

ПЛЕНУМ

Ако сънувате, че присъствате на пленум — очаквайте да ви повишат в службата.

 

ПЛЕСЕН

Ако сънувате плесен — очакват ви несгоди.

 

ПЛЕТ

Ако сънувате жив плет — ще имате радост от децата си; ако го плетете — веселба.

 

ПЛЕТЕНЕ

Ако сънувате, че плетете — отново ще си имате разправии за казани думи; ако плетете пуловер — ще получите пари; ако е шал — благополучие.

 

ПЛЕТИВО

Ако сънувате някакво плетиво — за вас малките удоволствия ще бъдат празник.

 

ПЛЕШИВОСТ

Ако сънувате, че сте плешив — пазете се от лоша болест, а понякога и смърт; ако друг е плешив — доста лошо предзнаменование.

 

ПЛЕЩИ

Ако сънувате големи, силни, широки плещи — ще победите врага си; ако са слаби или кльощави — ще имате големи разпри; ако на тях има рана и ви болят много — някои роднини ще ви създават проблеми.

 

ПЛИК

Ако сънувате бял плик — ще получите добра вест; ако е шарен — някой крие нещо от вас.

 

ПЛИСКАНЕ

Ако сънувате, че плискате някого — ще се избавите от ваш неприятел; ако вас ви плискат — ще ви огорчат.

 

ПЛИТКА

Ако сънувате, че плетете плитка — в скоро време ще се радвате; ако я отрязвате — вж. КОСА.

 

ПЛОДОВЕ

Ако сънувате плодове — ще имате добър късмет; ако са кисели — ще се разболеете; ако са сладки — чака ви щастие и богатство; ако са узрели — този сън ви предвещава добро; ако ги ядете — пазете се от труфила, накити и лукс; ако са на дърво — за млади хора — приятелство.

 

ПЛОДОРОДИЕ

Ако сънувате голямо плодородие — трудът ви ще бъде добре възнаграден.

 

ПЛОМБА

Ако сънувате, че ви поставят пломба — вашата репутация ще бъде накърнена; ако я поставят на друг или вие я поставяте — финансов проблем.

 

ПЛОСКОСТ

Ако сънувате, че поставяте или носите плоскост — променете обстановката в дома си.

 

ПЛОЧА

Ако сънувате плоча от къща — на вас не ви желаят доброто; ако плочата е грамофонна — неизвестност.

 

ПЛОЩАД

Ако сънувате или вървите по площад — ще се запознаете с влиятелен човек.

 

ПЛУВАНЕ

Ако сънувате, че плувате — може да означава затруднение, но ако в съня ви плуването ви води до брега, ще превъзмогнете нещастието си; ако плувате в бистра вода — щастие и успех в работата; ако е в мътна — ще се борите с нещастието си; ако потънете — нещастието ви дебне; ако е в река — неприятности; ако е в море — ще се борите с немотията.

 

ПЛУГ

Ако сънувате или работите с плуг — очаквайте доста тежък земеделски труд; ако друг работи с него — ще получите неочаквано подарък.

 

ПЛЪЗГАНЕ

Ако сънувате, че се плъзгате — ще загубите; ако друг се плъзга — неволно ще засегнете ваш приятел.

 

ПЛЪТ

Ако сънувате, че вашата плът е много пищна — ще спечелите пари и богатство; ако е дебела — ще се задоволите и с малкото, което ще получите; ако е много отслабнала — не давайте поводи да ви обсъждат; ако плътта ви е посиняла — с лъжа и лукавство ще измамите, които имат вземане даване с вас; ако тя е жълта — заплашени сте от сложно заболяване; ако е покрита с пъпки — ще имате неприятности; ако по нея лазят животинки — ще ви подарят златен предмет; ако ядете човешка плът — ще забогатеете.

 

ПЛЪТЕН

Ако сънувате, че гласът ви е плътен — време е да кажете това, което сте премълчавали много години.

 

ПЛЪХ

Ако сънувате плъх — вещае неприятности и материални загуби; ако са много — имате големи врагове, от които трудно ще се избавите; ако ги убивате — ще избегнете опасност; ако ви хапят или нападат — ще забогатеете много бързо; ако бягат — загуба.

 

ПЛЮЕНЕ

Ако сънувате, че вие или вас ви плюят — успех; ако други се плюят — ще получите добро предложение.

 

ПЛЮНКА

Ако сънувате плюнка — очаква ви голяма радост; ако се почиствате от нея — ще получите писмо.

 

ПЛЮС

Ако сънувате знакът плюс — бъдете внимателни на работното си място.

 

ПЛЮШ

Ако сънувате или купувате плюш — очакват ви приятни вечери.

 

ПЛЯВА

Ако сънувате плява — ще получите желаната помощ, но трябва да бъдете много внимателни с този, от когото я получавате.

 

ПЛЯЧКА

Ако сънувате или заграбвате някаква плячка — ще ви налегнат големи грижи във вашето семейство; ако друг я заграбва — победа.

 

ПНЕВМОНИЯ

Ако сънувате, че сте болни от пневмония — пазете се от простудяване; ако друг е болен от нея — ще имате проблеми с вашите деца.

 

ПОБЕДА

Ако сънувате, че сте постигнали победа — радостта ви ще бъде много кратка; ако я е постигнал друг — големи грижи.

 

ПОБОЙ

Ако сънувате, че нанасяте побой на някого — вие сте пред опасност; ако на вас ви нанесат побой — ще имате грижи с възрастни хора.

 

ПОВДИГАНЕ

Ако сънувате, че вие или вас ви повдигат — ще ви направят услуга, за която се надявате.

 

ПОВЕДЕНИЕ

Ако сънувате, че поведението ви е прилично — ще научите добри и полезни новини; ако е лошо — печалба по незаконен път; ако е на друг — веселие.

 

ПОВЕЙ

Ако сънувате повеят на вятъра — този сън ви предвещава успех в бизнеса и семейството.

 

ПОВЕСТ

Ако сънувате, че четете или пишете повест — емоционалното ви поведение се харесва на околните; ако л казвате на глас — ще се радвате на весели гости.

 

ПОВИШЕНИЕ

Ако сънувате, че ви повишават — ще се радвате; ако друг го повишават — предстои ви тежък ден.

 

ПОВОД

Ако сънувате, че давате повод за нещо — ще имате полезно приятелство; ако на вас ви дават повод за нещо — ще се разделите с близък човек.

 

ПОВРЕДА

Ако сънувате или отстранявате някаква повреда — ще се радвате на сполучлив брак.

 

ПОВРЪЩАНЕ

Ако сънувате, че повръщате — нужно е да спазвате диета; ако друг повръща — ще ви злепоставят.

 

ПОВЪРХНОСТ

Ако сънувате или ходите по повърхност — ще ви повишат; ако е грапава — ще имате неприятности; ако бягате по нея — неочакван успех.

 

ПОГАЧА

Ако сънувате или месите погача — предстои ви весел празник в семейството; ако я ядете — радост; ако друг я меси — нов наследник.

 

ПОГЛЕД

Ако сънувате някакъв поглед — бъдете предпазливи.

 

ПОГОВОРКА

Ако сънувате или казвате някаква поговорка — ще ви осмеят; ако я чувате от някого — ще имате печалба.

 

ПОГРЕБЕНИЕ

Ако сънувате, че присъствате на погребение — ще се радвате; ако плачете — дълго няма да се разделите с ваш приятел; ако сънувате собственото си погребение — очаква ви дълъг и честен живот; ако се веселите на него — ще чуете вест за смърт; ако то минава покрай вас — добри вести; ако е на ваш роднина — ще се ожените по любов.

 

ПОД

Ако сънувате или почиствате някакъв под — вие сте се наели с тежка задача за вас; ако го разбивате — бъдете внимателни.

 

ПОДАГРА

Ако сънувате, че сте болни от подагра — обърнете внимание на здравословното си състояние; ако друг страда от нея — ще загубите.

 

ПОДАНИК

Ако сънувате, че сте поданик — очаква ви дълго и тежко пътуване; ако е друг и вие разговаряте с него — ще ви посетят далечни гости.

 

ПОДАРЪК

Ако сънувате или получавате подарък — ще ви се случи нещо неприятно; ако вие го подарявате — ще загубите предмет или малко пари.

 

ПОДБОР

Ако сънувате или подбирате нещо — ще получите нова вещ.

 

ПОДБУДИТЕЛ

Ако сънувате, че сте подбудители — наблюдават ви; ако е друг — не се доверявайте на непознати хора.

 

ПОДВИГ

Ако сънувате, че извършвате подвиг — ще се разделите с любим човек; ако друг го прави — ще имате голяма печалба, но трябва да бъдете малко търпеливи.

 

ПОДВИЖЕН

Ако сънувате, че вие или друг е подвижен — предвещава, че ще научите някаква тайна, която ще ви направи щастливи.

 

ПОДВОДНИЦА

Ако сънувате подводница — на предприемайте път по вода.

 

ПОДВЪРЗИЯ

Ако сънувате някаква подвързия — вие сте добри естети; ако я използвате за нещо — обърнете по-голямо внимание на децата си.

 

ПОДГИЗВАНЕ

Ако сънувате, че сте подгизнали — вашата психика е доста лабилна; ако друг е подгизнал — не се доверявайте на жена.

 

ПОДГОТОВКА

Ако сънувате или се подготвяте за нещо — предстоят ви тежки изпитания; ако друг се подготвя — ще бъдете изненадани.

 

ПОДГЪВ

Ако сънувате или правите подгъв на нещо — трудът ви е напразен; ако го разшивате — ще спечелите пари.

 

ПОДДЪРЖАНЕ

Ако сънувате, че поддържате някого — не се увличайте; ако вас ви поддържат — ще започнете нова работа.

 

ПОДЗАГЛАВИЕ

Ако сънувате или четете някакво подзаглавие — очаквайте известие.

 

ПОДЗЕМИЕ

Ако сънувате или сте в подземие — скорошна смърт; ако го строите — ще имате проблеми; ако паднете в него — ще получите нова вест за ваш познат; ако е разрушено — грижи; ако живеете в него — победа.

 

ПОДИВЕЛИ

Ако сънувате, че сте подивели — предстои ви семеен скандал; ако е друг — неочакван успех за ваш приятел.